В тредовій шубі з українським орнаментом: Катя Осадча показала наймодніший образ цієї зими

Відома українська телеведуча Катя Осадча вразила публіку стильним зимовим образом. Красуня показала свою нову шубу з українським орнаментом.

Катя Осадча – незмінна ведуча “Світського життя” і відома українська телеведуча. Катя запам’яталась глядачам не лише своїми цікавими і часто провокативними питаннями, а і незвичайними, розкішними образами. Родзинкою всіх образів телеведучої являються аксесуари і незвичайні головні убори.

Катя Осадча знялася в костюмі від українського бренду за 11 тисяч гривень
Катя Осадча показала наймодніший образ цієї зими

Поза камерою, в звичайному життя Катя Осадча любить зручний одяг, але при цьому стильний. Телеведуча слідкує за модними трендами і завжди одягається актуально. Так, зараз у моді все українське: вишиванки, патріотичні кольори та інше. Катя Осадча вже неодноразово демонструвала публіці колекцію своїх  вишиванок, а нещодавно показала свою нову шубу з українським орнаментом.

Чоловік Осадчої Юрій Горбунов в своєму Інстаграм-блозі опублікував відео з дружиною, де вони звітували про свою волонтерську діяльність. На відео Катя позувала в чорному спортивному костюмі, білих кросівках та у чорній шубі з українським орнаментом.

У відео Горбунов і Осадча повідомили, що “Спілка підприємців теле і кіноіндустрії”, до якої вони входять, відправляють гуманітарну допомогу на звільнену Херсонщину, а саме 5 тонн крупів, боршна та цукру.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Катя Осадча активно зайнялась волонтерською діяльністю. Телеведуча створила масштабний проєкт “Знайти своїх”, який допомагає звичайним українцям віднайти своїх рідних та близьких, які вважаються безвісті зниклими. Так, за допомогою цього проєкту вже було знайдено близько 1,5 тисячі осіб, які вважалися зниклими безвісті або були примусово вивезені до росії.

За активну волонтерську діяльність Катю Осадчу нещодавно отримала нагороду від Національної поліції України.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.