Таїсія Повалій виглядає на 25 — шанувальників шокувала нова фотографія співачки (ФОТО)

Співачка Таїсія Повалій поділилася новою фотографією у своєму особистому блозі. Підписники артистки були шоковані її помолоділим зовнішнім виглядом.

55-річна співачка Таїсія Повалій вже давним-давно на “ти” з сучасними гаджетами і соціальними мережами.

Вона регулярно радує своїх шанувальників в Instagram новими фотографіями та архівними відео з концертів.

Один з останніх знімків артистки приємно шокував її фанатів. На фотографії Таїсія Повалій сидить у своєму будинку серед букетів конвалій і бузку. У підписі співачка написала: “Хочеться розквітати разом із зеленню”.

Але те, що дійсно здивувало підписників — зовнішній вигляд Таїсії Миколаївни. У свої 55 вона виглядає не старше 30 років.

Шкіра підтягнута, очі блищать, а посмішка світиться щирістю. Такий знімок не міг не отримати сотні позитивних коментарів від шанувальників творчості Повалій.

“Ви, Таечка, і так — Унікальний квітка природи! Але як то кажуть — немає межі досконалості! Тому, квітніть і пахніть Любов’ю, Щастям, соком життя!” — пишуть фанати під знімком.

Відповіді на питання: це все фотоефекти чи Повалій відвідувала пластичного хірурга — немає. Сама співачка завжди заперечувала, що коли-небудь відвідувала кабінети хірургів.

Таисия Повалий: до и после
Таїсія Повалій: до і після

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.