Як виглядає непублічний чоловік Лілії Ребрик: відбила його в іншої та в рік знайомства вийшла за нього заміж

Відома українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик зустріла свою долю на паркеті шоу "Танці з зірками". Як виглядає її чоловік дивіться в статті.

Лілія Ребрик – талановита в усьому, вона закінчила музичну школу і вміє грати на фортепіано, вона майстер спорту по художній гімнастиці, стала професійною актрисою, закінчивши Київський інститут кіно, театру і телебачення імені Карпенка-Карого, зірка прекрасно танцює і саме це допомогло їй зустріти свою долю

В 2011 році Лілія стала учасницею шоу “Танці з зірками”, її поставили в пару з професійним хореографом Андрієм Диким. Вже з першого танця глядачам стало зрозуміло, що між партнерами на паркеті вирує не тільки постановочна пристрасть, це явно виглядало як щось більше, ніж просто творче партнерство, але вони не дозволяли собі віддатися емоціям, тому що були у відносинах з іншими половинками.

Як виглядає непублічний чоловік Лілії Ребрик
Як виглядає непублічний чоловік Лілії Ребрик

Ребрик пізніше розповідала, що в ті часи спілкування вони неодноразово говорили один одному, що в минулому житті мабуть були дуже близькі, так вже з першої зустрічі на пробах партнера зірці стало дуже легко з ним і спокійно, вона сама сказала продюсерам, що танцюватиме тільки з Андрієм і ні з ким іншим.

Після фіналу “Танців з зірками” вони через пару тижнів знову танцювали разом на фестивалі “Слов’янський базар”. Прекрасний привід для зустрічі, з того дня вони не розставалися.

Як виглядає непублічний чоловік Лілії Ребрик
Як виглядає непублічний чоловік Лілії Ребрик

В 2011 році Ребрик і Дикий одружилися, а у 2012 році у них народилася дочка Діана. Пізніше у неї з’явилася молодша сестричка Поліна.

Родина Лілії Ребрик
Родина Лілії Ребрик

Знімки з коханим чоловіком і дітьми Лілія Ребрик часто публікує в Інстаграм-блозі і вони збирають багато лайків. Їх родину любить публіка та називає однією з найбільш міцних в шоу-бізнесі, який потерпів чимало розлучень в 2022 році – Володимир Остапчук і Христина Горняк, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, Міша і Даша Кацуріни, Наталія Валевська, Валерій Харчишин.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.