Участь у шоу довела до шлюбу Лілію Ребрик, Олену Шоптенко, Дашу Квіткову: “Танці з зірками”, “Холостяк” рулять

Зазвичай артисти не змішують роботу з особистим життям. Та тільки не сьогоднішні наші герої, яким вдалося створити сім'ї, беручи участь у різноманітних розважальних проектах на телебаченні.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий: “Танці з зірками”

Участь у шоу в 2011 році кардинально змінила життя гімнастки й акторки. Спочатку Лілія з Андрієм просто добре ставилися один до одного. Їм приємно було проводити час разом, але дозволити собі щось більше не могли, бо обоє мали партнерів по життю. Так і дотягнули разом до фіналу.

Танці з зірками довели до створення сім’ї Лілію Ребрик і Андрія Дикого

За два тижні по завершенні танців мали разом виступати на “Слов’янському базарі”. Коли зустрілися знову, втямили, що більше не хочуть розставатися. Тож швиденько розсталися з колишніми й побралися. У пари народилося дві донечки.

Олена Шоптенко і Дмитро Дикусар: “Танці з зірками”

Разом у парі на проєкті хореографи не виступали. Навпаки були конкурентами, готовлячи різні пари до виступів і навіть частенько сварилися. Дмитро крутив шури-мури з Іриною Білик, Олена зустрічалася з Ігорем Посипайком. Для всіх стала справжнім шоком новина 2012 року, що танцівники закохалися.

Олена Шоптенко і Дмитро Дикусар прожили в шлюбі 3 роки

За рік одна з найгарніших пар шоубізу розписалася в Києві, причому завітали до РАЦСу в джинсах і футболках. А в Грузії, коли готували до виходу грузинський аналог “Танців з зірками”, обвінчалися в церкві, що знаходиться високо в горах. Олена сподівалася, що їхні з Дмитром стосунки будуть такими, як у її батьків. Але не склалося – за 3 роки вони розлучилися.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова: “Холостяк”

Пара розбила стереотип, що у шоу подібного штибу можна дійсно закохатися і створити сім’ю. Учасниця “Холостяка 9” розраховувала якомога довше затриматися в проєкті завдяки скретч-карті. Там були різні завдання, які вони з головним героєм мали виконувати разом. Нікіта не хотів із цим заморочуватися, але Слава Камінська вступилася за дівчину, і саме Даша тоді отримала троянду.

Даша Квіткова відбила Нікіту Добриніна у 25 конкуренток на Холостяку

За кілька випусків вона вже палко цілувалася з холостяком. Конкурентки звинувачували Квіткову у лицемірстві, а вона й не приховувала, що хитра, і всі кроки ретельно прораховує. Та коли вони з Добриніним проводжали сонце в Єгипті, ніжно тримаючись за руки, Дарина видавалася дуже щирою. Врешті дівчині вдалося не лише відзначити перемогу в реаліті-шоу, але й вийти заміж за обранця й народити йому дитину.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.