Світлана і Віталій Білоножки вже понад 40 років разом: у чому секрет щасливого подружнього життя

Віталій і Світлана Білоножки вже переступили 60-річну вікову межу, але в душах залишилися ніжні почуттяі молодецький запал. Як же вдалося подружжю за стільки років не розгубити кохання?

Розпочиналося їхнє щасливе подружнє життя в малюсінькій квартирці на 9 квадратів і з кухнею на 3 квадрати. Але пара була рада й такому помешканню, що отримали від держави, оскільки до того взагалі знімали комірчину у двірника. Тут вони провели 7 років спільного життя, народивши двох синів. Ще й гостей примудрялися запрошувати, а танці влаштовували у коридорі. Голова родини зумів втиснути в невеличкий простір ще й клітку з папугами і невеличкий акваріум.

Історія знайомства

Світлана в юності співала в опереті у театрі. До неї залицялося чимало заможних чоловіків. Та знайомство з Білоножком усе змінило. Бідний, але гарний хлопчина вправно розігнав усіх кавалерів. Дівчина здалася під його нестримним напором.

Віталій Білоножко сам співав і дружину залучив

А сам Віталій в цей час служив у Київському військовому окрузі, співаючи в ансамблі. Коли познайомилися, провів додому і поцілував. А за місяць вирішив перевірити кохану на міцність. Запросив у ресторан і вийшов, залишивши з другом. Сам же підглядав у вікно, що буде. Та Свєта лише про Віталія в товариша розпитувала, то пройшла перевірку гідно.

Світлана після завершення дикторської кар’єри повернулася до співів

Родина Білоножків не відчула радості від невістки-співачки, вважаючи цю професію несерйозною. Коли жінка перейшла працювати на телебачення ведучою, трішки покращили до неї ставлення. На жаль, коли Світлані минуло 40 років, їй вказали на двері – більше була непотрібна.

Велика родина Білоножків

Та без діла Світлана не залишилася, адже разом із чоловіком організовували фестиваль «Мелодія двох сердець», де знаменитості виступали разом із родинами. Менеджером шоу став їхній старший син Георгій.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.