Були пампушками, а стали тростинками: як Могилевська, Писанка та інші “розтанули” на очах – фото до та після

Знаменитості вражають не лише творчою та професійною діяльністю, а й особистою витримкою та волею. Розкриваємо секрети схуднення – як відомим українцям вдалось перевтілитись?

Схоже, що деякі з українських зірок зуміли розкрити таємницю молодості та невичерпної краси. Знаменитості, про яких ми розповідатимемо, буквально розтанули на очах. Як артистам вдалось подолати себе та змінитись до невпізнання?

Наталія Могилевська

Відома українська співачка довгий час майже не з’являлась у публічному просторі, а її нові фотографії вражали шанувальників несподіваними змінами – в артистки з’явились щічки та невеличкий животик. Хоча багато шанувальників бажали, аби це було пов’язане з вагітністю, все виявилось не так.

Наталія Могилевська до та після схуднення
Наталія Могилевська до та після схуднення

Це артистка довела, коли схудла на 25 кілограмів. Заради участі в телепроєкті “Танці з зірками” Наталія Могилевська взяла себе в руки, сіла на дієту та стала буквально іншою людиною – не через схудлий вигляд, а через палкі очі та любов до самої себе. Співачка не тримала в секреті того, як схудла. Артистка стала їсти менші порції 4-5 разів на день, а також активно займалась спортом.

Руслана Писанка

Відома українська актриса завжди мріяла про те, аби її коханий чоловік мав змогу носити її на руках. Заради цього вона з обранцем вирушила на телепроєкт “Зважені та щасливі”, де вони разом йшли до своєї мети. Руслані Писанці вдалось схуднути на 42 кілограми – після екстремального перевтілення знаменитість буквально світилась від щастя.

Руслана Писанка до та після схуднення
Руслана Писанка до та після схуднення

Актриса розповідала, яким спортивним вправам вона надавала перевагу. Так, за зізнанням зірки, вона найбільше полюбляла відтискання та присідання, а також щоденні планки. Втім, поділилась колись акторка, коли в неї не було можливості займатись спортом, вона просто дуже багато ходила.

Віктор Бронюк

Фронтмен популярного українського гурту “ТІК” одного часу важив понад 120 кілограмів. Тоді артист помітив, що зайва вага негативно впливає на його здоров’я, тому вирішив щось змінювати. Віктор Бронюк скинув 30 зайвих кілограмів та не тримав у таємниці, як досяг такого приголомшливого результату.

Віктор Бронюк до та після схуднення
Віктор Бронюк до та після схуднення

Разом зі своєю коханою музикант повністю відмовився від алкоголю, а також скоригував раціон. Подружжя також почало займатись спортом у тренажерному залі, а у вільний час Віктор Бронюк почав займатись скандинавською ходьбою.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.