Що сталося з акторами “Маски-шоу”, і кого з акторів Георгій Делієв забрав у Будинок клоунів

У 90-их роках минулого століття мійльойни телеглядачів з нетерпінням чекали на чергову серію "Маски-шоу", щоб вдосталь посміятися над німими перипетіями улюблених героїв. Куди поділися актори-коміки згодом і чим займаються зараз?

Георгій Делієв

Головний ідеолог шоу після закриття проєкту багато знімався в кіно. Та без гумору не уявляв свого життя, тому започаткував в Одесі Будинок клоунів, куди запросив переважну більшість колег по “Маскам”.

Засновник Масок-шоу Георгій Делієв сповнений сил і ідей

У 2012 році Делієву довелося поховати дружину. Нині 62-річний артист одружений вдруге і має дитину. Донька від шлюбу з покійною Ларисою стала клоунесою, як тато.

Борис Барський

Різностороння особистість виходить на сцену Будинку клоунів, знімається в кіно, бере участь у телепроєктах, пише вірші, видаючи збірки поезій, і навіть співає. Почути голос Барського можна в альбомі “Левиний кашель”.

Борис Барський пише вірші й обожнює дружину

Дружиною Бориса є костюмериня Наталія. Вони разом уже понад 40 років. Мають доньку Анастасію, а 26-річний син Костянтин помер багато років тому від тяжкої хвороби.

Володимир Комаров

Шоу закрилося у 2006-му, а актор пішов із нього на 4 роки раніше. Разом із Олексієм Агоп’яном вони створили дует “Одеколон”. А ще у Комарова є власний блюз-гурт “Д-р “БрМенталь”. Сам він не лише співає, але й підігрує собі на акордеоні.

Володимир Комаров співає і грає на акордеоні

Ще одним хобі чоловіка є виготовлення трубок для куріння. Він тричі одружувався. Від першого шлюбу має доньку. Третя дружина подарувала Володимиру сина.

Олег Ємцев

Олег Ємцев над о рано пішов із життя

Актор пішов із “Масок” у самий розпал знімань. Чоловік переїхав до Кракова, де організував власний театр “На валізах”. На жаль, Олег прожив усього 60 років і 2011-го помер від онкології.

Олександр Постоленко

Комік постійно не лише виступає в Будинку клоунів, але й пише тексти для нього. Олександр полюбляє займатися фотографією. А всі кумедні випадки, що сталися з трупою, виклав у книзі “Миру – сміх”.

Олександр Постоленко розлучився з дружиною, але мешкає поруч із Наталею

Багато років Постоленко був одружений з іншою учасницею “Масок” Наталією Бузько. Вони виховали разом двох дітей, дочекалися народження онучки. А потім розлучилися, хоча продовжують мешкати по сусідству і виходять на одну сцену.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.