Третій президент Віктор Ющенко “розбагатів” ще на одного онука: з’явився третій Андрійко в родині

Двоє старших дітей третього президента України вже встигли зробити Віктора Ющенка дідусем п'ять разів. Що буде, коли поодружуються троє дітей від другого шлюбу, які поки ще навчаються в університетах?

Наприкінці серпня Віктор Андрійович став дідусем уп’яте. Онука Андрія Андрійовича йому подарував син від першого шлюбу. Тепер у родині налічується три покоління з одним іменем – дідусь, онук і правнук. Для Андрія Ющенка це другий шлюб. З Оленою вони мешкають у Києві вже 4 роки поспіль. Народжувала жінка теж у столиці, не виїжджаючи за кордон. Щоправда, намагалася не афішувати вагітність, приховуючи цю новину від широкого загалу до останнього.

Віктор Ющенко з сином Андрієм і невісткою Оленою, яка народила маленького Андрійка

Раніше син президента був одружений з Лізою Єфросиніною. У них народилася донечка. Варі нині 12 років. Після розлучення перша дружина Андрія-другого вийшла заміж і переїхала жити до Америки.

Троє старших онуків

Старша донька Віктора Ющенка Віталіна нині активно волонтерить, курсуючи між Україною і країнами Західної Європи. Коли перебуває в Києві займається розв’язання нагальних питань тероборони.

Жінка має трьох дітей. Син Віктор, названий на честь дідуся, вже відзначив 17-річчя. Нині він навчається в канадському університеті. Юнак збирався здобувати освіту в університеті Шевченка, та війна внесла корективи у плани й довелося облишити Київ.

Друзі родини запросили Вітю до Торонто. Мама з молодшою донькою провели родича до Відня, звідки він відлетів за океан. А мама з Адріаною повернулися на автівці до Києва. Старшій доньці Віталіни Домініці вже 21 рік. Її можна було побачити в талант-шоу “Голос країни”.

Троє онуків і донька Віктора Ющенка

Мама трьох дітей ще й дизайном одягу встигає займатися. У Віталіни є власний бренд, що випускає спортивний одяг. А Віктор Андрійович не зраджує собі і продовжує захоплюватися бджолами. На передову бійцям було передано 25 тис. стіків президентського меду – Шевченківського й Бандерівського.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.