Не взяли у “ВІА Гру”. Костянтин Меладзе забракував свого часу Настю Каменських, Тіну Кароль, Олю Полякову

Молодим співакам, навіть дуже талановитим, важко пробитися на вершину слави. Для дівчат два десятиліття поспіль гарним трампліном у світ шоубізу є гурт "ВІА Гра". Та беруть туди далеко не всіх. Декого із сьогоднішніх зірок Костянтин Меладзе свого часу безапеляційно забракував.

Настя Каменських

З завмиранням серця юна Настя, що робила перші кроки в шоубізнесі, споглядала за трійкою дівчат, що вигинаються на сцені під мелодійні композиції Меладзе. Вона б теж так змогла, але навіть на кастинг до “ВІА Гри” прийти не наважилася, оскільки перед тим провалила “Фабрику зірок”.

Скільки разів насправді була заміжня Настя Каменських
Настя Каменських злякалася зустрічі з Костянтином Меладзе

Віктор Дробиш відмовив дівчині під приводом, що вона – вже готова артистка і їй не треба нічого шліфувати. Та Каменських втямила, що просто не вразила продюсера своїми зовнішніми даними і талантом. Напевно, згодом він кусав лікті з досади, коли побачив тріумф Насті в дуеті з Потапом.

Тіна Кароль

Пробитися на велику сцену дівчині Тетяні Ліберман було доволі складно. Ігор Кондратюк двічі виставляв співачку у “Караоке на майдані”, але марно – вона навіть оплесків, щоб втрапити у фінал не набирала. Коли Тіна постала перед Костянтином Меладзе, той наговорив компліментів щодо її співу, але до гурту не зарахував.

Тіна Кароль принципово не співає російською
Тіну Кароль Костянтин Меладзе похвалив, але до гурту не взяв

І лише під час участі у конкурсній програмі “Нової хвилі” на молоду виконавицю чекав справжній тріумф. Кароль вбралася в чоловічий костюм і по ходу пісні скидала з себе предмети одягу, починаючи з краватки. Врешті залишилася у пристойному топі і штанах, але фурору наробила чимало. Навіть Алла Пугачова не стрималася й подарувала українці свою іменну зірку. Відтоді Тіна перебуває в першому ешелоні українського шоубізу.

Оля Полякова

Є у біографії королеви ночі невдалий похід на кастинг до гурту “ВІА Гра”. В інтерв’ю Дмитру Гордону Полякова натякнула, що воліла співати у дівочому гурті, що починається на букву “В” і закінчується на “А”.

Як виглядала і чим жила Оля Полякова до популярності і слави
Оля Полякова саме втекла від продюсера

Сподівалася, що тоді її кар’єра розвиватиметься значно швидше. Але один із продюсерів посадив 18-річну юнку на коліна. Оля не витримала різкого чоловічого натиску, тому залишилася ні з чим.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.