Старша сестра Наташі Корольової Руся проміняла славу на ситне життя в Маямі: на це були особисті причини

Були часи, коли пісні Русі співала вся Україна, а старша сестра Наташі Корольової збирала цілі стадіони. Та потім Ірина Поривай кудись зникла. Через особисті обставини зірці довелося переїхати в іншу країну.

Річ у тім, що у Русі з чоловіком Костянтином Осауленком народився хлопчик Володя, хворий на ДЦП. Лікування обходилося родині дуже дорого. Коли випала можливість поїхати на заробітки до Канади, вони радо згодилися підзаробити. З’явився чудовий шанс показати хлопчика лікарям. Та ніхто не спромігся допомогти дитині. Первістка не стало в 1999 році. Володя прожив лише 11 років.

Жіноча частина родини Поривай: сестри, Софійка і мама Русі і Наташі Людмила

Ірина дуже тяжко переживала смерть дитини. Рідні боялися, щоб вона з горя не зробила щось із собою, тому вмовили жінку народити ще раз. З Матвійком теж виявилося не все гаразд. Він страждав на аутизм. Хлопчик потребував проходження постійних курсів лікування, тому про повернення додому мова вже не йшла.

Третя спроба виявилася вдалою

Попри це Руся наважилася 2006 народити втретє. На цей раз на світ з’явилася Софійка, що не мала проблем із здоров’ям. Зараз родина мешкає в Маямі. Туди ж згодом переїхала і мама співачок. В Україну Осавуленки більше не повернулися, бо діти весь час потребували вартісного лікування. Сестра Наташа Корольова вряди-годи відвідує рідню.

Руся з дітьми Матвієм і Софією

Фанати Русю не забули і частенько цікавляться, чи не збирається вона повернутися назад і знову заспівати свої хіти. Та старша Поривай вже перетнула 50-річний рубіж і вважає, що їй запізно займатися концертною діяльністю. Колись Руся з Наталкою гастролювали країною з туром “Дві сестри”, що мав шалений успіх. Тепер доля розкидала їх по різних країнах і про Україну вони можуть лише згадувати з сумом.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.