У шоу “Танці з зірками” тільки пишні дівчата: Руслана Писанка, Саша Заріцька, Наталя Могилевська

У проєкті "Танці з зірками" наважуються брати участь лише справжні відчайдухи. Заняття це дуже травмонебезпечне, а тренуватися доводиться ледь не по 10 годин на добу. Особливо важко зіркам, що мають велику вагу. Але й серед цієї когорти знаходяться добровольці.

Руслана Писанка – 2006 рік

Першою ластівкою стала телеведуча. Спочатку з Русланою мав танцювати Влад Яма, але він не зміг підняти зірки, то довелося підшукати когось більш міцного. Вибір пав на танцюриста Миколу Коваленка. Писанка буквально літала по паркету, змушуючи костюмерів якомога тугіше затягувати корсет.

Руслана Писанка з партнером зліва

Подейкують, що зірка закохалася у свого хореографа. Коли він зламав руку, то не підвів Писанку, а все одно вийшов на паркет і станцював, наскільки дозволило його становище. Худі зірки вибували з проєкту, а Писанка з Коваленком протрималися доволі довго. На жаль, Руслани вже немає серед нас. Життя знаменитості вкоротила онкологія.

Олександра Заріцька – 2021 рік

Солістка гурту KAZKA теж наважилася на небезпечний експеримент, ставши у пару з Юрієм Мєшковим. Шанувальники зірки з кожним ефіром зачудовано споглядали, як Саша втрачає сантиметри на талії. До вильоту з проєкту вона вже скинула зо два десятки кілограмів.

На початку проєкту Заріцька була доволі пишною

Але процес схуднення тривав, і нині Заріцька може похвалитися вже -30 кг на терезах. Перед початком шоу “Танці з зірками” співачка розпрощалася з кавалером, тож могла з головою поринути у нові стосунки з хореографом. Та згодом з’ясувалося, що Саша і Юрій – усе таки не пара.

Наталія Могилевська – 2017 рік

Це єдина знаменитість, яка брала участь у двох сезонах “Танців з зірками”. Уперше Наталі з Владом Ямою завадив перемогти Володимир Зеленський з Оленою Шоптенко. Але вдруге перепон для перемоги вже не було. Щоправда, Влад Яма не зміг вийти на паркет разом із зіркою, оскільки сидів у кріслі судді і робив доволі суворі коментарі з приводу виступів колишньої партнерки.

Наталія Могилевська відчула себе на паркеті справжньою товстункою

У сьомому ефірі Могилевська зі своїм партнером Ігорем Кузьменком вбралися у костюми товстунів. Подумали, що циркова тематика допускає подібне перевтілення. Публіка була у справжньому захваті від 150-кілограмової Наталки, а от судді виявилися більш консервативними, і подібний експеримент оцінили дуже низькими балами.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.