Як виглядає онучка покійної зірки серіалу “Моя прекрасна няня” Любові Поліщук: в 12 років вже як топ-модель

Покійна російська актриса Любов Поліщук, остання роль якої була в серіалі "Моя прекрасна няня", не дожила до народження своєї онучки Варвари.

Любов Поліщук мала двох дітей від двох шлюбів. Її старший син Олексій Макаров не встиг зробити зіркову матір бабусею при житті, вже після її смерті народилася онучка зірки Варвара.

Син Любові Поліщук Олексій Макаров
Син Любові Поліщук Олексій Макаров

Чоловік з дитиною не спілкується і тримає в таємниці особисте життя. В Мережі є різна інформація — що він офіційно був одружений тільки раз та зразу тричі, але точно відомо, що дитина у актора поки тільки одна, це дочка Варвара. Дівчинку народила його цивільна дружина, актриса Вікторія Богатирьова.

Варі вже виповнилося 12 років. Колишня невістка Любові Поліщук викладає в блозі фото з донькою, якою милуються користувачі. На їх думку, красуня-онучка покійної актриси з такою яскравою зовнішністю може стати топ-моделлю світового рівня. Також в коментарях відмічають, що Варвара дуже схожа на бабусю.

Як виглядає онучка покійної зірки серіалу Моя прекрасна няня Любові Поліщук
Як виглядає онучка покійної зірки серіалу Моя прекрасна няня Любові Поліщук

Раніше Вікторія Богатирьова розповідала в інтерв’ю, що Олексій Макаров не підтримує спілкування з дитиною і ніколи не платив на неї аліменти, виховувати дівчинку їй приходиться самій. Зараз зірка заміжня і Варя вже налагодила відносини з вітчимом. Вона виросла з тягою до артистизму і захоплюється творчістю.

Нагадаємо, зірка серіалу “Моя прекрасна няня” Любов Поліщук, яка зіграла маму няні Віки Любов Прутковську, в 2006 році померла від раку. На фінальний знімальний день вже важкохвора актриса відпросилася з лікарні.

Як виглядає онучка покійної зірки серіалу Моя прекрасна няня Любові Поліщук

Онкологію у знаменитості виявили в 2005 році, а в 2000 в результаті автомобільної аварії вона могла грати на сцені тільки в ортопедичному корсеті, рак згодом у неї розвинувся саме на хребті. Зараз за своє життя з не менш важкою хворобою бореться колега Поліщук Анастасія Заворотнюк, у якої рак головного мозку.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!