32-річна Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про вагітність і показала живіт: Кацурін постарався

Українську співачку Надю Дорофєєву, чиє особисте життя публіка зараз активно обговорює в Мережі, останнім часом підозрюють у вагітності. Нещодавно артистка вирішила показати свій живіт і розставити всі крапки над "і".

Особисте життя Наді Дорофєєвої останні 9 місяців активно обговорюють в Мережі. Все почалося з неочікуваної заяви співачки про розлучення з Володимиром Дантесом у березні цього року. Пізніше виявилось, що причиною розлучення став інший чоловік. Дорофєєва закохалася у друга сім’ї ресторатора Михайла Кацуріна. Так, Надя не лише зрадила своєму чоловіку з його  другом, а і увела чоловіка у власної подруги.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни

Звісно, після такого співачку активно хейтять у Мережі, тож зараз Дорофєєва мовчить про особисте життя в інтерв’ю та у своєму мікроблозі в Інстаграм.

Останнім часом прихильники співачки почали підозрювати, що вона може бути вагітною. Річ у тім, що Дорофєєва, яка має ідеальну фігуру, почала одягали лише вільний одяг, який приховує її форми. Крім того, у шлюбі Наді з Дантесом дітей не було, бо Володимир не хотів ставати татом. Тож в Мережі поговорюють, що Дорофєєва вирішила стати мамою не з Дантесом, а з іншим чоловіком.

Втім, нещодавно співачка розвіяла всі плітки, показавши свій живіт. Співачка оприлюднила нове фото в своєму Інстаграм-блозі, на якому позувала в джинсах і короткому топі з повністю відкритим животом. Надя показала, що ніякого вагітного живота у неї нема і поки що мамою вона ставати не збирається.

Користувачі Мережі тут почали засипати Дорофєєву компліментами в коментарях.

Ось, що написали підписники:

  • “Тільки українки можуть бути такими красивими”
  • “Надя, ви стали ще красивішою. Світетесь від щастя”
  • “Ви найкрасивіша дівчина та найкраща співачка у світі! я люблю вас дуже сильно”
  • “Надя, ви прекрасна!”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.