Як виглядають двоє синів Ірини Білик: старший – копія Кузьми Скрябіна, а молодший має східну кров

Ірина Білик являється рекордсменкою по кількості чоловіків серед жінок українського шоу-бізнесу. А ось дітей у зірки всього двоє. Як вони виглядають і чим займаються, дивіться далі в матеріалі.

Ірина Білик – справжня Примадонна української естради. У зірки не лише яскрава співоча кар’єра, а й бурхливе особисте життя. Білик була офіційно одружена аж 5 разів. Наразі Ірина – знову холостячка.

На дітей співачка наважилася лише у першому і останньому своєму шлюбі.

В шлюбі з першим чоловіком Андрієм Оверчуком Ірина Білик народила хлопчика Гліба. Зараз Гліб Оверчук – дорослий хлопець зі своїм життям. Хлопець пішов по стопах своєї мами і займається музикою. Втім, хлопець обрав дещо інший напрям, а саме рок.

Старший син Ірини Білик вийшов з-під маминого контролю
Як виглядає старший син Ірини Білик

Гліб має дещо неформальну зовнішність: довге волосся і татуювання. До слова, хлопця часто порівнюють з Кузьмою Скрябіним, адже вони дійсно дуже схожі зовні.

Відомо, що Гліб вже декілька років заручений з дівчиною на ім’я Аліса. Дівчина вже стала частиною сім’ї Білик і навіть ходить разом з майбутньою свекрухую на світські заходи.

Ірина Білик із сином і майбутньою невісткою
Ірина Білик з сином і майбутньою невісткою

А ось другий син Ірини Білик ще зовсім маленький. Хлопчику всього 7 років.

На другу дитину Ірина Білик наважилась, будучи в шлюбі зі своїм 5 чоловіком, продюсером Асланом Ахмадовим. Хлопчик народився за допомогою сурогатного материнства, адже тоді Білик не могла вже самостійно стати мамою. Білик і Ахмадов назвали сина незвичайним іменем Табріз.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Табріз
Як виглядає молодший син Ірини Білик Табріз

В цьому році Табріз пішов в другий клас. Хлопчик дуже схожий на свого батька, а схожість зі співачкою майже не помітна.

Як виглядає молодший син Ірини Білик
Як виглядає молодший син Ірини Білик

Білик часто показує свіжі фото і відео зі своїм молодшим сином. Помітно, що співачка просто обожнює хлопчика і приділяє йому багато уваги.

Табріз у свої 7 років дуже харизматичний і артистичний хлопчик.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.