Під гримом ховається красуня: подивіться, як виглядає мама Сердючки Інна Білоконь в реальному житті

Андрій Данилко та Інна Білоконь – одна з найвідоміших сценічних пар. Як насправді виглядає мама Вєрки Сердючки без великої кількості гриму та старечого одягу?

Відомі українські артисти Інна Білоконь та Андрій Данилко працюють разом вже дуже багато років. За цей час знаменитості встигли стати не лише колегами, а й хорошими друзями. Якщо Андрія Данилка шанувальники запам’ятали і з гримом, і без гриму, то Інну Білоконь побачити “справжньою” вдається не так часто. Ми підготували підбірку фотографій української артистки без тонни макіяжу та одягу, що додає віку.

Мама Вєрки Сердючки без гриму

Інну Білоконь звикли бачити виключно в образі мами легендарної Вєрки Сердючки. Знаменитість усю свою кар’єру “натягувала” на себе вбрання, яке її дуже старило. Річ у тім, що під красиві українські вишиванки Інні Білоконь одягали додаткові елементи, які створювали враження, що вона має надмірну вагу. Крім того, сценічний образ передбачав старечий грим та хустинку на голові. Таким чином Інна Білоконь і дійсно виглядає як бабця.

Українська артистка в образі мами Вєрки Сердючки
Українська артистка в образі мами Вєрки Сердючки

Втім, насправді актриса є дуже красивою жінкою. Без тонни зайвого макіяжу білявка Інна Білоконь вражає не лише почуттям гумору, а й красивою зовнішністю. На цій фотографії знаменитість зображено з її чоловіком. Інна Білоконь виглядає дуже щасливою поруч з коханим, а яскрава червона помада прикрашає й без того чудову зовнішність.

Інна Білоконь зі своїм коханим чоловіком
Інна Білоконь зі своїм коханим чоловіком

На цьому архівному кадрі молоді Андрій Данилко та Інна Білоконь, схоже, прогулюються містом. у якому мають концерт. Знаменитості виглядають відпочилими та свіжими, а їхнє повсякденне вбрання лише підкреслює молодий вік. На обличчі мами Вєрки Сердючки немає ні одного граму макіяжу, тому її зовнішність є втіленням природності та жіночності. Варто зазначити, що артистці пасує показувати свою справжню зовнішність.

Молоді Інна Білоконь та Андрій Данилко прогулюються у перерві між концертами
Молоді Інна Білоконь та Андрій Данилко прогулюються у перерві між концертами

Цю фотографію було зроблено нещодавно. Час іде, а Інна Білоконь, схоже, навіть не думає старіти. На опублікованих кадрах вона зі своїм колегою Андрієм Данилком вирішила випити каву на одній з заправок. Крім того, артисти вирішили потішити шанувальників кумедними фото.

Андрій Данилко та Інна Білоконь на заправці
Андрій Данилко та Інна Білоконь на заправці

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.