Донька Фреймут дозволила собі зайвого у мережі: 16-річна Злата відпочила з подругою в американському ресторані

Донька відомої української журналістки Ольги Фреймут і дійсно вміє дивувати. Нещодавно 16-річна Злата Мітчелл опублікувала фото з ресторану, в якому відпочивала разом з подругою

Епатажна й молода донька відомої української телеведучої та журналістки продовжує час від часу дивувати публіку. 16-річна Злата Мітчелл ніколи не відрізнялась сором’язливістю, тому епатажні фотографії на її особистій сторінці вже не дивують підписників дівчини та шанувальників її мами. Якими кадрами Злата порадувала публіку цього разу?

Злата Мітчелл у ресторані

Донька Ольги Фреймут веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто публікує стильні кадри підліткового американського життя. Злата Мітчелл нині мешкає у США та живе буквально втіленням життя звичайного підлітка з енергійної кінострічки. Фотографіями зі свого життя дівчина ділиться в особистому блозі.

Цього разу Злата Мітчелл вирішила показати, як відпочивала разом з подругою в одному з каліфорнійських ресторанів. Дівчата вирішили вбратись у красивий вечірній одяг, зробити яскравий макіяж та повеселитись. Так, донька Ольги Фреймут, як і її подруга, одягла чорну сукню та розпустила довге волосся.

Її супутниця вирішила доповнити свій вечірній образ блискучою сумкою, яка була обклеєна стразами. Сукня подруги Злати Мітчелл мала цікавий крій – на животі, плечах і талії дівчини був виріз, а ось довжина, судячи з фотографії, сягала нижче коліна.

Дівчата доволі цікавим чином позували на фотографії. Можна припустити, що багатьом більш консервативним прихильникам Злати та її зіркової мами не сподобалася б обрана поза. Втім, Злата Мітчелл ніколи не відрізнялась сором’язливістю, тому вирішила опублікувати кадр.

Донька Ольги Фреймут відпочиває в американському ресторані разом з подругою
Донька Ольги Фреймут відпочиває в американському ресторані разом з подругою

Нагадаємо, що раніше Злата Мітчелл потішила своїх шанувальників іншими фотографіями. Наприкінці листопада дівчина вирушила до Франції, де навпроти Ейфелевої вежі позувала на камеру в стильному вбранні. Для фотографії донька української телеведучої та журналістки обрала так званий “тотал-блек” лук. Дівчина одягла коротку чорну сукню та доповнила її шкіряним пальто.

Злата Мітчелл показала фотографії з Франції
Злата Мітчелл показала фотографії з Франції

Втім, варто зазначити, що зіркова мама підлітка ніколи не з’являлась на публіці у подібному стилі, адже Ольга Фреймут надає перевагу витонченому та жіночному стилю.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.