Леопардові сукні і купальники: переможниця Холостяка-11 Анна Богдан, Каменських, Дорофєєва носять хижий принт

Відомі українські красуні одягаються за останнім покликом моди. Знаменитості показали, як виглядають їхні образи з леопардовим принтом – зібрались підкорювати модні вершини

Ледве не кожен крок знаменитостей знаходиться під постійним прицілом фотокамер. Журналісти, папараці, докучливі шанувальники так і норовлять “зловити” зірок. Саме тому знаменитості мусять завжди одягатись так, ніби вирушають на подіум, навіть якщо насправді вони просто йдуть по хліб.

Крім того, зірки задають тренди та слідують модним тенденціям. Останнім часом особливо популярним стає анімалізм або ж так званий хижий принт. Найкращі образи українських красунь у “леопарді”.

Анна Богдан

Переможниця 11-го сезону відомого реаліті-шоу “Холостяк” підкорила багатьох шанувальників своїм стилем. На особистій сторінці дівчини в Інстаграмі час від часу з’являються фотографії, на яких Анна позує в стильному вбранні. Богдан вирушила на відпочинок до Домініканської Республіки та показала фото у леопардовій сукні, яку доповнила чорними босоніжками.

Анна Богдан на відпочинку в сукні з леопардовим принтом
Анна Богдан на відпочинку в сукні з леопардовим принтом

Настя Каменських

Відома українська співачка має неймовірний смуглий відтінок шкіри, тому леопардовий принт пасує артистці особливо. На цій фотосесії Настя Каменських вирішила доповнити сукню з анімалістичним принтом накидкою.

Настя Каменських у леопарді
Настя Каменських у леопарді

Крім того, співачка одного разу ділилась з шанувальниками фотографіями, на яких відпочиває в купальнику з трендовим принтом. Зірка показала свою ідеальну фігуру, проте не розповіла, як їй вдається підтримувати себе у формі.

Співачка в купальнику
Співачка в купальнику

Надя Дорофєєва

Не менш відома українська співачка також полюбляє леопардове забарвлення. Хижі принти вдало підкреслюють харизму знаменитості. На цій фотографії артистка носить вдалий макіяж, який тільки додає стилю її наряду.

Надя Дорофєєва в леопарді
Надя Дорофєєва в леопарді

Крім того, зірка одного разу вирішила продемонструвати, які в її гардеробі є купальники. Один з купальників виявився з хижим принтом.

Купальник співачки
Купальник співачки

Осадча, Полякова та Єфросініна граються з кольорами

Інші відомі українські красуні вирішили поекспериментувати з забарвленням леопарду. Так, Катерина Осадча, Оля Полякова та Маша Єфросініна у виборі наряду надали перевагу нестандартному кольору “леопарду”.

Українські знаменитості обрали різнокольоровий леопард
Українські знаменитості обрали різнокольоровий леопард

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.