Відкриті плечі, поясок на талії і боб-каре з чубком: Марічка Падалко обтягнула форми вузькою малиновою сукнею

Відома українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко з'явилася на церемонії вшанування волонтерів у вузькій малиновій сукні, яка підкреслила її форми.

Марічка Падалко вперше з’явилася на 1+1 в 2002 році і з тих пір працює тільки на цьому телеканалі. Випуски ТСН з нею дивляться мільйони українців, які вже давно полюбили журналістку і слідкують за її життям в Мережі. У телеведучої є особистий Інстаграм-блог, в якому вона під час війни кожного дня робить зведення новин, а також ділиться іншими цікавими моментами.

На цей раз Марічка показала підбірку фото з церемонії вшанування волонтерів до Міжнародного дня волонтера 5 грудня. Падалко була ведучою заходу в цікавій малиновій сукні завуженого крою з відкритими плечима і пояском на талії. Своє боб-каре з чубком ведуча уклала в об’ємну зачіску, образ завершила чорними туфлями, прикрасами і легким макіяжем.

Ця церемонія вшанування волонтерів могла і не відбутися через ракетний обстріл, а розпочалася з оплесків вдячності на адресу сил ППО, які в понеділок нас захистили. Традиційна премія “Євромайдан SOS” цього року разом із Українською волонтерською службою отримала нове дихання, як і весь волонтерський рух. Я пам’ятаю церемонії чотири-п’ять років тому, коли волонтерський рух виснажувався і тримався фактично на плечах переважно дорослих людей. Зараз знов багато молоді, і я просто захоплююся, яке в нас виросло покоління – розумне, креативне і патріотичне. Горда в такі нечасті моменти Вашого вшанування бути поруч з Вами!

– підписала знімки Марічка Падалко.

Користувачі Мережі відмітили, що Марічці дуже йде ця сукня і вона справжня красуня. Телеведучій вже 46 років і вона матір трьох дітей, але фігура у неї розкішна.

Марічка Падалко обтягнула форми вузькою малиновою сукнею

Нагадаємо, чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв з першого дня війни 24 лютого 2022 року захищає Україну. Журналістка дуже хвилюється за коханого та пишається ним.

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв захищає Україну
Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв захищає Україну

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.