В обтислому чорному костюмі і без макіяжу: занадто схудла Тіна Кароль здивувала зовнішнім виглядом (Фото)

Відома українська співачка Тіна Кароль за останні місяці помітно схудла. Прихильники вважають, що співачка сильно захопилася дієтою та спортом.

Тіну Кароль тричі визнавали найкрасивішою жінкою України за версією журналу “VIVA”. При цьому Тіна ніколи не володіла ідеальними параметрами. Співачка має невисокий зріст і не модельну талію, тож постійно худне. Однак при цьому Тіна вміє так підібрати одяг, макіяж і зачіску, що всі недоліки співачки просто непомітні.

Тіна Кароль показала, як їй вдалось помолодіти
Занадто схудла Тіна Кароль здивувала зовнішнім виглядом

Втім Кароль не приховує, що комплексує з приводу свого тіла. Співачка раніше говорила в інтерв’ю, що хотіла б бути худішою і робить від себе все можливе.

Проте такою худою, як зараз артистка не була ніколи. Тіна Кароль дуже схудла після початку повномасштабної війни в Україні. Ймовірно так на неї впливає стрес і тривога, бо сама Кароль запевняє, що ні на які дієти вона не сідала.

Прихильники співачки вже давно помітили, що артистка аж занадто схудла і це вже навіть не дуже привабливо.

Нещодавно Кароль опублікувала у своєму Телеграм-каналі серію нових знімків, де показала, як зараз виглядає її фігура. На фото Кароль позує без макіяжу, у чорних лосинах та чорному гольфі та у кросівках на платформі. Обтислий одяг підкреслив фігуру співачки.

Занадто схудла Тіна Кароль здивувала зовнішнім виглядом

Підписники Кароль засипали її коментарями. Хтось зачарований красою співачки, а хтось вважає, що Тіна більше не виглядає жіночно.

Ось, що написали коментатори:

  • “Як побите кошеня”;
  • “Така худенька”;
  • “Тіна дуже худа, їй потрібно поправитись. Погоня за схудненням може призвести її до хвороби”;
  • “Теж вважаю, що це вже перебор. Жіночність зникла”;
  • “Виглядає на 16 років”;
  • “Все одно Тіна найкраща”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.