Як виглядає автор хіта “Подожди-дожди” Ігор Корнелюк: 60-річного композитора важко впізнати

Нещодавно автор запальних хітів Ігор Корнелюк відзначив 60-річчя. Звісно, відтоді, як виходив на сцену і заводив своє: "А что такого – живу я кльово", минуло кілька десятиріч, що не могли не відбитися на зовнішності творчої особистості.

Вперше писати музику окулярик Ігор узявся в 12 років, коли закохався без відповіді у дівчинку. Після школи закінчив музучилище, а потім відбув у Ленінград, щоб навчатися у консерваторії. Саме у студентські роки була написана пісня “Мальчик с девочкой дружил”. Корнелюк одружився зі студенткою хорового диригування в 19 років, оскільки його подруга Марина завагітніла.

Дружина вибачила Ігорю Корнелюку всі зради

Щоб прогодувати дружину і сина Антона, консерваторцю на вихідні доводилося їхати до рідної Білорусі і грати на весіллях. На диво, цей ранній шлюб зберігся на все життя. Хоча на піку слави жінки самі стрибали до Ігоря в ліжко. Але благовірна зуміла вибачити зради й зберегти сім’ю.

На весь Союз Корнелюк заявив про себе, взявши участь у “Музичному ринзі” і здолавши суперника Віктора Рєзнікова. Його “Билет на балет” співали тоді всі. Такими ж хітами стали й наступні композиції “Дожди”, “Мало ли” та багато інших. Ігор написав чимало саундтреків до популярних стрічок. По його “Городу, которого нет” і досі вгадується серіал “Бандитський Петербург”.

Душа ще молода, а здоров’я підводить

З 2012 року у композитора діагностували цукровий діабет. Довелося відмовитися від більшості улюблених страв. А коли у 2020-му всіх накрила корона, Ігорю Євгеновичу не вдалося проскочити – захворів. Відтоді під час концерту відчуває тиснення в грудях.

30 років далися взнаки: так виглядає 60-річний Ігор Корнелюк

Сьогодні композитора важко впізнати. Він абсолютно не вживає алкоголь, покинув курити, схуд на 20 кг. Все це не від хорошого життя – помітив, що під час знімання в шоу “Голос. 60+” став надміру втомлюватися. Але від концертів намагається не відмовлятися, щоб не сидіти сидьма в студії. До ювілею Корнелюк підготував концерт із симфонічним оркестром.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.