Скільки років на великій сцені протрималися популярні гурти “ВІА Гра”, “Время и Стекло”, “Потап і Настя”

Хіти цих гуртів наспівували мільйони фанатів. А новини про розпад переживали як особисту трагедію. Хто ж із знаменитих дуетів і тріо протримався на вершині шоубізнесу найдовше?

“ВІА Гра” – 22 роки

За 22 роки склад ВІА Гри змінювався 13 разів

“ВІА Гра” офіційно не припиняла своєї творчої діяльності. Але хто з нас нині може пригадати склад дівочого колективу і назвати хоча б одну пісню з теперішнього репертуару? А були часи, коли за дуетом Альони Вінницької і Надії Грановської всі слідкували, затамувавши подих, а їхня “Попытка №5” лунала з кожної праски. Щоправда, золотим став вважатися склад, коли до гурту приєдналася Аня Сєдокова, а Вінницьку замінила Віра Брежнєва.

Днем народження “ВІА Гри” є 3 вересня 2000 року. Сталося це в Києві. Відтоді дівчата забирали всі музичні премії, а студійні альбоми гурту Костянтина Меладе набували золотого і платинового статусу.

“Потап і Настя” – 11 років

Потап і Настя не лише співали разом, але й одружилися, що не врятувало гурт

Проєкт заснував репер Потап, який довго підшукував собі миловидну співочу партнерку. З першого знайомства Олексій Потапенко і Настя Каменських не знайшли спільної мови. Дівчині не сподобалося, що шоумен став оцінювати її зовнішні дані, навіть не поцікавившись голосом.

Хто б тоді міг подумати, що 2019 року вони стануть на весільний рушник, адже перша пісня, яку виконав дует, називалася “Не пара”?! На самому піку слави у 2017-му Потап із Настею оголосили, що “ставлять дует на паузу”. Відтоді минуло 5 років, але нових сумісних композицій від зірок шанувальники так і не дочекалися.

“Время и Стекло” – 10 років

Надя Дорофєєва і Позитив переросли Время и стекло, зажадавши сольних виступів

Надя Дорофєєва і Олексій Позитив виконували російськомовні поп композиції. Довгий час продюсери Потап й Ірина Горова не могли ніяк просунути дует у молодіжну аудиторію. І коли вже хотіли закривати проєкт, сталося справжнє диво – вистрелила композиція “Имя 505”.

Всі пісні “Время и Стекла” ставали хітами, кліпи набирали мільйони переглядів на Ютубі, а щасливі співаки не встигали отримувати статуетки різноманітних музичних премій. Тим дивніше було почути в 2020 році, що дует проводить прощальний тур і завершує свою творчу діяльність.

Схожі статті

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.