Режисер Олег Сенцов у 46 років став батьком четвертої дитини: хто мами решти дітей багатодітного татуся

2022 рік приніс режисеру Олегу Сенцову чимало вагомих подій. Так, колишній бранець кремля став до лав ЗСУ, щоб захищати свою країну. А ще у чоловіка відбулися кардинальні зміни в особистому житті – він одружився і став батьком. Це вже четверта за ліком дитина у митця.

5 липня Олег Сенцов розписався з Веронікою Вельч, юристкою з Вашингтону. Наречений був у військовій формі, а його обраниця – у вишиванці. Познайомилися вони за кордоном на правничій конференції. А коли жінка приїхала до Києва, між ними зав’язалися теплі стосунки.

Олег Сенцов з Веронікою Вельч зіграли скромне весілля

У серпні режисер став щасливим татусем. Хлопчика батьки назвали Дем’яном. Вероніка вже має старшого сина і була в шлюбі. Це не перший шлюб і для Сенцова. З кримською дружиною Аллою вони встигли нажити двох дітей – Аліну і Влада. Хлопчик страждає на аутизм. Коли росіяни засудили Олега до 20 років ув’язнення, дружина подала на розлучення, мотивуючи це тим, що їй не дають іпотеку.

Дружина Олега Сенцова Вероніка з їхнім синочком Дем’яном

Вони з чоловіком придбали ділянку і почали зводити на ній великий будинок. Але після анексії Криму від цієї теми залишився лише пшик. Соціальні служби вимагали позбавлення Сенцова батьківських прав, але Алла на це не пристала, бо не бачила причин чинити так – він був хорошим батьком.

Діти Олега Сенцова від першого шлюбу з Аллою

Бажані і небажані діти

2019 року спільними зусиллями влади і громадськості вдалося добитися звільнення Сенцова. В аеропорту його тоді зустрічала лише старша донька. Через якийсь час із Криму дісталася мама режисера, ексдружина і син. Аліна висловила бажання залишитися в Києві. Згодом Алла відпустила в Україну і Владислава.

Олег Сенцов із першою дружиною Аллою

У 2020 році Сенцов став батьком утретє. Донечку Емму йому подарувала журналістка Юлія Бабич. Стосунки у чоловіка й жінки не склалися. Вони розсталися ще до того, як стало відомо про вагітність жінки.

Донька Емма Олега Сенцова від Юлії Бабич

То тепер матуся вважає дитинку виключно своєю і ростить без Олега, хоча той щомісяця надсилає певну суму на утримання дитини. Сенцов вважає, що діти ні в чому не винні, тому не відмовляється від батьківства.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.