Як виглядає 22-річний син Віталія Кличка: ексдружина мера Наталія Єгорова показала фото бородатого чоловіка

Колишня дружина українського спортсмена, політичного та громадського діяча показала їхнього вже дорослого сина. Хлопець виріс майже не схожим на тата, а от від мами перейняв багато

Колишня дружина відомого українського спортсмена та політика Віталія Кличка веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Наталія Єгорова час від часу ділиться з підписниками красивими, стильними та навіть милими фотографіями. Цього разу знаменитість опублікувала кадр, який можна віднести до останньої категорії. Наталія Єгорова буквально замилувала свою авдиторію знімком з 22-річним сином від Віталія Кличка.

Син Віталія Кличка та Наталії Єгорової

На особистій сторінці Наталії Єгорової в Інстаграм з’явився кадр, який вона опублікувала в Історії. Знаменитість показала, як виглядає їхній спільний з Кличком син Єгор-Даніель у свої 22 роки. Зірковий нащадок зовнішньо дуже схожий на свою маму, втім деякі риси тата він все-таки перейняв.

Опубліковану фотографію колишня дружина київського мера Віталія Кличка підписала не менш милим способом. Так, Наталія Єгорова поцікавилась, чи можна любити когось сильніше, ніж ти любиш власних дітей.

Наталія Єгорова показала свого старшого сина від Віталія Кличка
Наталія Єгорова показала свого старшого сина від Віталія Кличка

На фотографії колишня дружина українського політика та спортсмена ніжно притулилась до свого старшого сина, який обійняв її за плече. На обличчі Єгорової сяє ніжна материнська усмішка, а заперечувати схожість з нею Єгора-Даніеля неможливо. Так, дорослий син Наталії Єгорової має схожі очі, брови та навіть губи, втім ніс йому “дістався” від тата.

Віталій Кличко зі своїм старшим сином
Віталій Кличко зі своїм старшим сином

Нагадаємо, що Наталія Єгорова та Віталій Кличко розповіли про своє розлучення цього літа. У серпні українці дізнались, що насправді знаменита пара давно прийшла до рішення розійтись, втім розповісти наважились лише тоді. У шлюбі колишні закохані прожили 25 років. У родині підросло троє дітей – найстарший Єгор-Даніель, який народився 2000 року, донька Єлизавета-Вікторія, 2002 року народження, а також 17-річний син Максим.

Віталій Кличко після розлучення розповів, що вони з колишньою залишились у гарних стосунках. Наталія Єгорова не була багатослівною, проте після розлучення вирішила повернути своє дівоче прізвище.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.