Сама не своя: Тіна Кароль у темному занепокоїла фанатів чорно-білими фотографіями та депресивними висловами

Відома українська співачка останнім часом все частіше тривожить шанувальників сумними фотографіями та неоднозначними висловами. Що сталось з Тіною Кароль цього разу?

Тіна Кароль давно завоювала прихильність публіки та популярність серед українців. Раніше співачка підкорювала своїм сценічним образом, пізніше її “фішкою” стала щира усмішка та яскраві очі, а з віком Тіна стала мудрішою. Її шанувальники ніби морально зростали разом зі своїм кумиром. Разом з Тіною Кароль українці пройшли багато випробувань. Схоже, сьогодні в житті артистки наступив новий етап.

Тіна Кароль поділилась чорно-білими фотографіями

Відома українська артистка активно веде особисту сторінку в месенджері Telegram. Там Тіна Кароль час від часу розповідає про свої думки, ділиться секретами міцного здоров’я, а також показує те, чого в Інстаграмі не побачиш. Так, цього разу Тіна Кароль дозволила шанувальникам хоча б одним оком подивитись, що відбувається за лаштунками її концертів.

Тіна Кароль показала чорно-білі фотографії того, що відбувається за лаштунками виступів
Тіна Кароль показала чорно-білі фотографії того, що відбувається за лаштунками виступів

На Telegram-каналі української зірки з’явились кадри, які були зроблені ніби таємно. Тіна Кароль не дивилась у камеру та продовжувала займатись своїми справами, поки фотограф таємно зробив кадри української красуні. На обличчі знаменитості немає її щирої усмішки, яку так полюбляють її шанувальники, а очі зірки сповнені сумом.

Українська співачка займається своїми справами у гримерці, поки її нібито таємно фотографують
Українська співачка займається своїми справами у гримерці, поки її нібито таємно фотографують

В описі до опублікованих естетичних та стильних кадрів зірка заговорила про слабкість та зізналась, чому вона й досі така сильна. Так, співачка зазначила, що вона занадто сильна, аби стати слабкою та водночас занадто слабка, щоб не бути сильною. Варто зазначити, що подібні філософські вислови доволі сильно пасують артистці. Майже під кожним опублікованим дописом українська співачка говорить речі, які змушують довго роздумувати над своїм життям.

Тіна Кароль додала до опублікованих кадрів філософський вислів про свою слабкість та силу волі
Тіна Кароль додала до опублікованих кадрів філософський вислів про свою слабкість та силу волі

Втім, декотрим шанувальникам здалось, що Тіна Кароль ділиться не власною філософією, а душевним болем. У коментарях до опублікованого допису в Telegram фанати співачки підтримали артистку та побажали їй якомога більше сил, аби пережити те, що її зараз бентежить.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.