Як Катерина Репяхова виглядала до зустрічі з Віктором Павліком: носила темне боб-каре і яскравий макіяж

28-річна дружина українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, як вона виглядала в юності. Тоді дівчина була зовсім іншою.

Про Катю Репяхову публіка вперше почула у 2019 році. Тоді дівчина носила статус молодої коханки українського артиста Віктора Павліка. Втім, вже через рік цей статус змінився. Артист розлучився зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою і у 2020 році офіційно одружився на Каті.

Так, Репяхова стала досить популярною собою в Мережі та ще й на цьому фоні розвинула свій блог в Інстаграм, за яким спостерігають зараз більше 150 тисяч підписників.

У своєму Інстаграм-блозі Репяхова ділиться подробицями свого сімейного життя з артистом, а також показує, як виховує 1-річного сина Михасика.

Репяхова розповіла про хворобу свого сина
Як Катерина Репяхова виглядала до зустрічі з Віктором Павліком

Нещодавно дівчина поділилася на своїй сторінці в Інстаграм архівними фото 11-річної давнини і показала, як вона виглядала до зустрічі зі своїм майбутнім чоловіком Віктором Павліком.

На знімках Каті близько 17 років, вона приїхала до Києва, щоб вступати до університету. Репяхова розповіла, що планувала стати студенткою університету ім. Карпенка Карого і навчатися на режисера телебачення. Втім, Катя не пройшла третій тур відбору і вступила до університету Шевченка.

Як Катерина Репяхова виглядала до зустрічі з Віктором Павліком
Як Катерина Репяхова виглядала до зустрічі з Віктором Павліком

На фото 17-річна Катя виглядає зовсім не так як зараз. Підписники ледь впізнали дружину Павліка. У юності Репяхова була брюнеткою і носила каре.

За цей час Катя перетворилася зі звичайної, непримітної дівчини у ефектну білявку.

Нагадаємо, 28-річна Катя Репяхова стала четвертою дружиною Віктора Павліка. Різниця у віці подружжя аж 29 років. Катя – молодша за двох старших дітей Віктора Франковича. Їхні стосунки зародилися на роботі, коли Репяхова стала концертним директором артиста. У 2020 році закохані одружилися, а у 2021 – у них народився первісток Мишко.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?