Зайві кілограми і хімія на голові: Надю з “Іронії долі” більше не впізнає Женя Лукашин

Мільйони українців дізнались про талановиту та неймовірно красиву польську актриса після перегляду "Іронії долі". Що сталось з Барбарою Брильською після завершення зніманні стрічки?

Багато років поспіль українці зустрічали Новий рік разом з “Іронією долі” на телевізорі. Час іде, пріоритети та “кіновподобання” змінюються, проте талановиті актори назавжди залишаються у пам’яті. Пропонуємо пригадати, як змінилась головна актриса відомої стрічки з часом, як виглядає зараз і чим займається.

Життя Барбари Брильської

Шалено відома в майбутньому актриса народилась у польському містечку 1941 року – тоді воно перебувало в німецькій окупації. Мама дівчинки тиждень не оформлювала документи про народження Барбари, за що був передбачений серйозний штраф. Мама майбутньої актриси сказала, що насправді дівчина народилась на тиждень пізніше. Так у Брильської з’явилось два дні народження – справжній 29 травня та “фіктивний” 5 червня.

Молода Барбара Брильська
Молода Барбара Брильська

Дівчинка росла у провінційній сім’ї, а в дитинстві одна з найкрасивіших акторок світу вважала себе недостатньо симпатичною та навіть заздрила іншим дівчатам. Барбарі Брильській часто здавалось, що її однолітки виглядають красивіше та мають більш ідеальні фігури.

Фото Барбари Брильської з фільму Фараон
Фото Барбари Брильської з фільму Фараон

Особисте життя актриси не складалось так добре, як її професійна діяльність. Складнощі у стосунках Брильської з чоловіками виникали, адже жінка була набагато більш успішною та відомою, ніж її кохані.

Як виглядала Барбара Брильська раніше та зараз
Як виглядала Барбара Брильська раніше та зараз

Сьогодні знаменита польська актриса досі знімається у фільмах, а також приділяє багато уваги своїм дітям та онукам. До слова, 10 років тому Барбара грала головну роль в українському фільмі “Дивне Різдво”.

Фотопорівняння зовнішності Барбари Брильської
Фотопорівняння зовнішності Барбари Брильської

Рімейк легендарної “Іронії долі”

Схоже, росіянам набридло крутити одні й ті самі радянські фільми щороку, тому режисери вирішили адаптувати відомий фільм під виклики сучасного часу. Втім, головну жіночу роль виконає актриса, яка зовсім не схожа на Барбару Брильську. Ольга Картункова, яка здобула популярність на сцені КВК, стане новою Надією.

У росії вирішили перезняти Іронію долі з Картунковою в головній ролі
У росії вирішили перезняти Іронію долі з Картунковою в головній ролі

Прем’єра фільму “СамоІронія долі” відбудеться вже незабаром, проте глядачі не побачать схожих облич та ідентичного сценарію. Ольга Картункова з хімічною завивкою на голові й дійсно не дуже походить на польську актрису. Цікаво, що ж приготували сценаристи та режисери.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!