Клюнув на жінку, старшу на 10 років: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, яка “програла” Каті Осадчій

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов вперше одружився на жінці, яка старша від нього на 10 років, а через 20 років шлюбу проміняв її на Катю Осадчу.

Юрій Горбунов зараз відомий як телеведучий і актор, свій шлях він починав в Івано-Франківському театрі, де познайомився з танцівницею Людмилою, у яку закохався. Ця жінка була старше шоумена на 10 років, мала дитину і чоловіка, але не змогла встояти перед Горбуновим і зав’язала з ним відносини. У 1995 році пара розписалася і коли Юрій став популярним, приводив Людмилу з собою на світські заходи.

Как выглядит первая жена Горбунова
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Дочку дружини від іншого чоловіка Горбунов удочерив, в інтерв’ю розповідав, що багато в чому їй допомагав по життю. Про те, якими буди його стосунки з Людмилою телеведучий не розповсюджувався, але за 20 років шлюбу вони ніколи не втрапляли в скандали і не з’ясовували відносини публічно.

У 2015 році в ЗМІ почали писати, що Горбунови розлучилися. Це виявилося правдою, ініціативу розірвати шлюб взяв на себе Юрій, який на той час почав крутити службовий роман з колегою Катериною Осадчою.

Осадчая и Горбунов рассказали о начале своих отношений
Юрій Горбунов покинув першу дружину заради Каті Осадчої

Ведучу програми “Світське життя” записали в розлучниці, але ще довго вони приховували свої стосунки і не коментували особисте життя. Тільки в 2017 році зірки заключили шлюб і одразу стали батьками спільного сина Івана, який став первістком для Горбунова.

Зіркове подружжя не приховують почуттів і часто викладають спільні фото в Мережі. В 2021 році Осадчу запідозрили у вагітності, що справдилося в серпні, коли у пари народився другий син Данило.

Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами
Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами

Зараз Горбунов і Осадча займаються благодійною і волонтерською діяльністю, а Юрій відкрито говорить в інтерв’ю про те, що вони в майбутньому можуть всиновити дитину, яка стала сиротою через війну. Це може бути дівчинка, тому що після появи Данила Горбунов зізнався журналістам, що ще мріє стати батьком дівчинки і вже придумав для неї ім’я.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.