Відростив дуже довге волосся і завів бороду: в Мережі з’явилося нове фото “втікача” Олега Винника

З початку повномасштабної війни в Україні улюбленець публіки Олег Винник різко зник з інфопростору. Пізніше виявилось, що артист виїхав за кордон начебто на лікування.

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України більшість українських зірок почали активно допомагати рідній державі. Хтось пішов на фронт, хтось почав волонтерити, а хтось почав збирати кошти на ЗСУ та допомогу постраждалим людям. Втім, є і ті зірки, які розчарували публіку своєю неактивною позицією. Таким артистом став раніше найулюбленіший співак українських жінок Олег Винник.

Офіційно Олег Винник залишається самотнім
В Мережі з’явилося нове фото втікача Олега Винника

Після початку повномасштабної війни артист просто зник з інфопростору. Довгий час його прихильники не знали, де зараз знаходиться артист, втім, було зрозуміло, що він не в Україні.

Лише через 4 місяці війни на зв’язок вийшов адвокат Винника. Жінка дала коментар з приводу відсутності артиста і заявила, що він знаходиться в Німеччині. Втім, представниця співака запевняє, що він туди поїхав на лікування. При цьому жінка не сказала, чим саме хворіє Винник.

Вже йде 10-й місяць війни, а Олег Винник так і не вийшов на звязок зі своїми прихильниками. Однак, не так давно стало відомо, що артист таки допомагає Україні, а саме передає для армії необхідні військовим позашляховики. Робить він це через чоловіка Оксани Білозір Романа Недзельського, який зараз служить в ЗСУ.

Нещодавно Роман опублікував на своїй сторінці в Фейсбук нове фото з Олегом Винником, яке було зроблене в Берліні, Німеччина. Артист помітно змінився. На фото видно, що Олег, який завжди мав пишну шевелюру, відростив дуже довге волосся. Крім того, Винник відростив і бороду.

В Мережі з'явилося нове фото втікача Олега Винника
В Мережі з’явилося нове фото втікача Олега Винника

Сьогодні мій 300-й день в українській армії і 293-й день війни. Життя змінилось на 180º, багато що було, багато що, сподіваюсь, буде.

, – написав під знімком Роман Недзельський, який захищає Україну на полі бою.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.