Актор “Кварталу 95” Женя Кошовий набрав рекордну вагу: найкращий друг Зеленського тепер вдвічі ширший за нього

Обличчя "Кварталу 95" та відомий український гуморист і телеведучий останнім часом тривожить шанувальників зайвими кілограмами. Так, на нещодавно опублікованих кадрах помітно, що Кошовий "піднабрав"

Відомий український актор і гуморист, зірка “Кварталу 95” останнім часом привертає увагу шанувальників не лише своєю творчою та громадською діяльністю. Так, нові опубліковані дописи та фотографії знаменитості демонструють, що останнім часом фізичний стан і зовнішність Євгена Кошового сильно змінилась. Актор вже не такий стрункий, яким був раніше.

Вага та зовнішність актора Євгена Кошового

Український актор вже давно вислуховує стосовно своєї зайвої ваги. Публіка то і справа намагається нагадати гумористові, що він “втратив форму” та набрав зайві кілограми. Хоча такі вислови важко назвати коректними та вихованими, останнім часом чимало українців дійсно розповніли, адже кожен бореться зі стресом по-різному. Так, наприклад, на останній фотографії артиста з Інстаграм-Історій видно, що Євген Кошовий з “Кварталу 95” трішки “подужав”.

Фото з особистої сторінки відомого українського актора Євгена Кошового в Інстаграм
Фото з особистої сторінки відомого українського актора Євгена Кошового в Інстаграм

Проте, якщо розглянути фотографії українського актора у повний зріст, неможливо сказати, що Євгена Кошового вже “не охопити”. Фігура артиста все ще залишається стрункою, а так званого “животику” навіть не видно. Схоже, що відомий український артист належить до тієї групи людей, яка генетично схильна мати кругленькі щоки.

Євген Кошовий на фотографії зі своєю молодшою донькою, особиста сторінка зірки в Інстаграм
Євген Кошовий на фотографії зі своєю молодшою донькою, особиста сторінка зірки в Інстаграм

Більш того, попри те, що багато українців все-таки звертає увагу на фігуру та фізичний стан актора, шанувальники не втомлюються наголошувати, що у Кошового все добре. Так, наприклад, у січні минулого року студія “Квартал 95” виклала новорічну фотографію з іронічним підписом.

На опублікованому зображенні Євген Кошовий задумливо дивився вдалечінь, підперши підборіддя рукою. В описі до фотографії було зазначено, що саме так виглядає людина, яка намагається зрозуміти, наскільки розповніла за свята. У коментарях до цього допису публіка зазначила, що Кошовому навіть не треба за це переживати, адже він має дуже добрий вигляд, а “хорошої людини” і взагалі повинно бути багато.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.