Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика: як виглядає сім’я головного волонтера України (ФОТО)

Відомий український телеведучий і головний волонтер України Сергій Притула показав свою маму і рідного брата, який вражає схожістю з зіркою.

Сергій Притула народився в місті Збараж Тернопільської області. Він часто згадує про свою батьківщину і рідних людей, у Сергія є старший брат Василь і мама Валентина Василівна, а батько в 2005 році помер від раку. В інтерв’ю телеведучий розповідав, що від тата успадкував любов до подорожей, любов до їзди за кермом:

Ловлю себе на тому, що люблю їздити за кермом на відстані в тисячу-півтори кілометрів. Поки їду, розсортовую всі щоденні думки, розкладаю всі турботи по поличках

, – ділився Притула.

З сім’єю Сергій має близькі теплі відносини, завжди публічно вітає маму з днем народження і не приховує, що дуже пишається братом. Василь Притула залишив адвокатську практику і добровільно пішов захищати країну після 24 лютого 2022 року. Родич зірки був задіяний в бойових діях на Київщині.

Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика
Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика

Не зважаючи на те, що Сергій Притула активно займається волонтерством, його брат не користувався положенням і не просив ведучого поставляти йому обмундирування:

Все, що треба було для бійців, брат діставав самостійно. Єдине, нарешті я віддав хм бус “Вар’яти-шоу”

, – розповідав шоумен.

Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика
Сергій Притула вперше показав маму і брата-красунчика

Нагадаємо, Сергій Притула з 2014 року допомагає українським захисникам, а під час повномасштабної війни він залишив роботу ведучого на Новому каналі і весь час присвячує волонтерській діяльності, збираючи донати, закуповуючи амуніцію. Сьогодні багато знаменитостей роблять збори через благодійні фонди, але фонд Притули – один з найвідоміших і наймасштабніших в Україні. Завдяки донатам від усіх небайдужих телеведучий зміг отримати безкоштовно три байрактари, а на виручені кошти придбав супутник.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.