“Ноги – скарб країни”: 35-річна Леся Нікітюк обійняла Рафіка і показала модельну фігуру біля різдвяного каміна

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала різдвяні фотографії, що були зроблені у її рідному Хмельницькому. Шанувальники звернули увагу на стрункі ноги знаменитості

Різдвяна пора – наймагічніший та найбільш таємничий період у житті кожного українця. Прикрашання ялинок, оздоблення оселі та час, проведений спільно з родиною, можуть підійняти настрій будь-кому. Хоча цьогоріч думки українців займає далеко не святкування Нового року, багато хто вирішив все-таки додати барв у своє життя.

Українські зірки почали ділитись в особистих блогах фотографіями своїх новорічних ялинок і красивих домівок. Не відставала і Леся Нікітюк. Проте, знаменитість вирішила похизуватись не лише красивим каміном з різдвяними шкарпетками на ньому, але і своїми стрункими ногами. На нових кадрах, що Нікітюк опублікувала в мережі, вирує справжня різдвяна атмосфера.

Леся Нікітюк на фотографії з Рафіком

Леся Нікітюк показала затишні домашні фотографії біля різдвяного каміна
Леся Нікітюк показала затишні домашні фотографії біля різдвяного каміна

Так, на особистій сторінці української знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, на яких вона позує не лише зі своєю сестрою, а й з улюбленою собакою породи вест хайленд вайт тер’єр. Звати домашнього улюбленця Лесі Нікітюк Рафаелем або скорочено Рафіком.

Нові фотографії на сторінці Лесі Нікітюк в Інстаграмі
Нові фотографії на сторінці Лесі Нікітюк в Інстаграмі

Відома українська телеведуча позувала у стильному міні комбінезоні теплого бежевого кольору, а на плечах знаменитості був чорний кардиган. На ноги Леся Нікітюк вдягла шкарпетки, які, до слова, її колега Андрій Бєдняков жартом вимагав повернути. На одній з фотографій Леся Нікітюк позувала зі своєю небогою Поліною. Користувачі Інстаграму зазначили, що вони дуже схожі.

Українська телеведуча на фотографії зі своєю небогою
Українська телеведуча на фотографії зі своєю небогою

У коментарях до нового допису зірки шанувальники залишили чимало цікавих коментарів та компліментів. Шанувальники звернули увагу на ідеальну модельну фігуру Лесі Нікітюк та її схожість з племінницею.

  • “Справжні красуні! Ну неможливо надивитися на цю красу”;
  • “Класний собакен!”;
  • “Пані, вам потрібна фотокамера з більшою діагоналлю”;
  • “Лесюня, ніжки вогонь!!”;
  • “Рафік, мабуть, думає: Знову дівки фоткають, а я їсти хочу”;
  • “Ці ноги, скарб країни))”;
  • “Такі схожі з Полінкою”;
  • “Така вже доросла племінниця)”;

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.