Битва образів у смокінгах: Олександр Пономарьов, Дзідзьо і Юрій Горбунов вдяглися як джентльмени (ФОТО)

Відомі українські чоловіки Олександр Пономарьов, Дзідзьо та Юрій Горбунов показалися в модних смокінгах і спричинили фурор в Мережі своїми джентльменськими образами.

Зараз під час повномасштабної війни в Україні багато знаменитостей займаються волонтерськими справами та благодійною діяльністю. Частина зірок евакуювалася за кордон і робить добрі справи звідти, але публіку обурює, що в такий складний час деякі з них покинули країну і говорять про патріотизм здалеку. Також є відомі українці, які виїжджають в Європу або інші країни тимчасово на благодійні заходи, як співаки Дзідзьо, Олександр Пономарьов і телеведучий Юрій Горбунов.

В Інстаграм-блозі Пономарьов показав фото з закулісся різдвяного концерту в Празі, на якому збиралися подарунки для українців. Там також з ними була Оля Цибульська.

На знімку зірки позують в дуже стильних смокінгах. У Дзідзьо чорний костюм з жилеткою, метеликом і ажурною сорочкою, Олександр постав у білому піджаку, чорних брюках і чорній сорочці без краватки, а Горбунов одягнув класичний костюм теж з метеликом.

Втомлені, але щасливі! Дякуємо українцям у Празі! Веземо різдвяні подарунки в Україну нашим! Багато подарунків!

– написав Пономарьов.

В коментарях відмітилася Оля Цибульська, яка пожартувала: “Я справа чи зліва?”. Співак їй відповів: “Ти ж фоткала”.

Олександр Пономарьов, Дзідзьо і Юрій Горбунов вдяглися у смокінги
Олександр Пономарьов, Дзідзьо і Юрій Горбунов вдяглися

Нагадаємо, благодійністю зараз активно займаються також Маша Єфросініна, Тіна Кароль, Сергій Притула, Злата Огнєвіч, Джамала, Оля Полякова, Катя Осадча, Аліна Гросу та багато інших українських зірок. А за кордон виїхали Влад Яма з родиною, Потап і Настя Каменських, Ольга Фреймут, Олег Винник, Тоня Матвієнко, дружина Тараса Тополі Alyosha.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.