Аліна Гросу, Оля Полякова та інші зірки, які зробили пластику, але приховують це: фотопорівняння до і після

З кожним роком все більше жінок наважуються на зміни у власному тілі за допомогою пластичної хірургії. Серед зірок відсоток таких жінок ще більший. Цікаво, що деякі з них не наважуються зізнатися, що удосконалили себе у пластичного хірурга.

Зараз нікого не здивуєш збільшеними губами, чи бюстом. З кожним роком пластична хірургія стає все доступнішою для звичайних людей, а зірки вже давно могли дозволити собі удосконалення власного тіла у пластичного хірурга.

При цьому є й такі знаменитості, які запевняють, що у них все натуральне, хоча неозброєним оком помітно, що вони змінилися.

Оля Полякова

Оля Полякова з тих зірок, які не бояться розказати про себе щось зайве на камеру. Співачка зізнається, що регулярно колить ботокс від зморшок і користується омолоджувальними процедурами. А ось про пластичну хірургію Оля мовчить. Публіка вже давно помітила, що співачка має природну форму бюста. На пляжних фото помітно, що бюст Полякової виглядає, як ідеальні м’ячики. Така форма грудей неприродня для жінки, тим більше для тої, яка має двох дітей.

Зірки, які зробили пластику, але приховують це: Оля Полякова
Зірки, які зробили пластику, але приховують це: Оля Полякова

Аліна Гросу

26-річну Аліну Гросу публіка часто звинувачує в пластиці, та сама співачка заперечує, що щось робила на власному обличчі. Втім, якщо порівняти фото дівчини в юності та зараз, то помітно, що у неї збільшилися губи та стали виразними скули. Очевидно, що без пластичної хірургії тут не обійшлося.

Зірки, які зробили пластику, але приховують це: Аліна Гросу
Зірки, які зробили пластику, але приховують це: Аліна Гросу

Світлана Лобода

Світлана Лобода теж часто стикається зі звинуваченнями з приводу пластики. Співачка не підтвердила жодного втручання у власне обличчя.

Перше, що кидається в очі, коли дивишся на Лободу – це її пухкі губи. Сама Світлана запевняє, що такі губи вона має з народження. Дійсно, якщо подивитися на архівні знімки артистки, то вона завжди мала дуже об’ємні губи. Проте вона їх все ж удосконалила, вирівнявши асиметрію. Також помітно, що співачка відкоригувала свою форму обличчя: зробила більш виразними скули і удосконалила форму підборіддя.

Светлана Лобода до и после пластики
СветлЗірки, які зробили пластику, але приховують це: Світлана Лобода

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.