Камалія одягла дочок від пакистанського мільярдера в українські вишиванки: цвіт нації росте (ФОТО)

Найбагатша українська співачка Камалія показала теплі сімейні знімки з дочками від чоловіка-мільярдера, яких нарядила в чарівні вишиванки.

Камалія – відома українська співачка, переможниця конкурсу краси “Місіс Світу”, а також заслужена артистка України, яка зараз активно займається благодійною діяльністю і допомагає країні під час війни.

Зірка 24 лютого 2022 року знаходилася у себе вдома в Києві, а її чоловік Мохаммад Захур за декілька днів до повномасштабного вторгнення через застереження бізнес-партнерів забрав доньок і виїхав в Лондон. Коли все почалося, співачка разом з мамою поїхала на захід, а потім возз’єдналася з сім’єю за кордоном.

Зараз Камалія в Києві, на День Святого Миколая знаменитість разом зі своїми дочками і чоловіком Захуром відвідала дитячу лікарню “Охматдит”.

Камалія одягла дочок від пакистанського мільярдера в українські вишиванки

На опублікованих фото в її Інстаграм-блозі співачка з’явилася з Арабеллою і Мірабеллою, які були одягнені в нарядні вишиванки, а Захур переодягнувся в Святого Миколая.

Камалія одягла дочок від пакистанського мільярдера в українські вишиванки

Це був захід для маленьких пацієнтів клініки, там також була телеведуча Соломія Вітвіцька, співак Макс Барських.

З Днем святого Миколая, будьте здорові! Хай здійсниться наше спільне головне бажання. І не забувайте зробити хоча б невеличке диво для малечі

, – написала Камалія під фото.

Нагадаємо, з Мохаммадом Захуром Камалія познайомилася на закритій вечірці, куди її запросив друг. Мільярдер закохався у співачку і запросив її на побачення, так між ними закрутилися відносини і вони дуже швидко одружилися. Дітей пара народила через багато років спроб артистки завагітніти. Її заповітна мрія стати мамою здійснилася в 2013 році і на світ з’явилися двійнята Арабелла та Мірабелла.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.