“Справжня розкіш”: колишня Потапа Ірина Горова показала, як та з ким відсвяткувала свій 45 день народження

Відома українська продюсерка нещодавно відзначила свій ювілей та показала, як святкувала день народження. У родинному колі, з дітьми та батьками, але без Потапа. Фотографії з заходу

Українська продюсерка, бізнесвумен, а також колишня дружина Олексія Потапенка та мати їхнього спільного сина нещодавно відзначила ювілей. Знаменитість показала фотографії зі скромного святкування свого дня народження та замилувала шанувальників щирою усмішкою та яскравими очима.

День народження Ірини Горової

На особистій сторінці української продюсерки в соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явився допис з милими родинними фотографіями зі святкування 45-річного ювілею. Так, 20 грудня Ірина Горова відзначила своє свято та показала, з ким провела такий важливий для неї день. На фотографіях було видно її сина від Олексія Потапенка, старшу доньку та батьків. Усі виглядали щасливими від можливості провести вечір разом.

Ірина Горова зі своїми батьками на святкуванні власного дня народження
Ірина Горова зі своїми батьками на святкуванні власного дня народження

Міні свято знаменитість вирішила влаштувати в одному зі столичних закладів, але запрошувати велику компанію не стала. Схоже, що Ірина Горова дотримується думки, що зараз не на часі влаштовувати гучні вечірки, тому важливий для себе день вона вирішила провести у компанії найближчих людей. В особистому блозі знаменитості з’явились теплі та затишні кадри, а особливо шанувальники відзначили щирі усмішки та емоції Горової. Артистка також показала свого підрослого молодшого сина – хлопець помітно виріс, а його зовнішність однаково схожа і на маму, і на тата.

Син Ірини Горової та Олексія Потапенка на святкуванні дня народження своєї мами
Син Ірини Горової та Олексія Потапенка на святкуванні дня народження своєї мами

Зірка також додала опис до опублікованих фотографій та зазначила, що бути поруч зі своєю сім’єю – це найкращий подарунок, який вона могла отримати у свій день народження. Зірка подякувала всесвіту за те, що має можливість бути поруч із родиною.

Підтримка, любов та рідні люди поряд — це справжня розкіш зараз. Дякую всесвіту, що мої поряд

– зазначила українська продюсерка в описі до опублікованих фотографій.

Ірина Горова з чоловіком своєї старшої доньки
Ірина Горова з чоловіком своєї старшої доньки

У коментарях до останнього допису української продюсерки її колеги, друзі та шанувальники залишили чимало компліментів та милих привітань, а також відзначили, що дуже тішаться тим, що Ірина Горова провела цей день зі своєю сім’єю.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.