52-річна Ірина Білик після п’ятого розлучення знову одягнулась в біле і намалювала губи: заміж вшосте?

52-річна Ірина Білик з'явилася на концерті у Чехії в красивому білосніжному костюмі. Цікаво, що артистку супроводжував її колишній чоловік Дмитро Коляденко, з яким їй і досі приписують стосунки.

Ірина Білик – Примадонна українського шоу-бізнесу. Відома артистка не лише своєю активною кар’єрою, а й бурхливим особистим життям. Ірина була одружена аж 5 разів і зараз знову носить статус холостячки.

Зараз Ірина Білик, як і багато інших українських артистів, їздить з благодійними концертами по країнам Європи, щоб зібрати кошти на допомогу України. Нещодавно відбувся концерт артистки, кадрами з якого Ірина поділилася у своєму Інстаграм-блозі.

Так, для виступу Білик обрала красивий білий костюм з завуженими штанами, піджаком, білу блузку і білі ботинки на високих підборах. Волосся Ірина випрямила і зробила яскравий макіяж з акцентом на губи.

52-річна Ірина Білик після п'ятого розлучення знову одягнулась в біле
52-річна Ірина Білик після п’ятого розлучення знову одягнулась в біле

Цікаво, що на одному із знімків з концерту, Ірина Білик позувала поряд зі своїм колишнім чоловік Дмитром Коляденком.

52-річна Ірина Білик після п'ятого розлучення знову одягнулась в біле
52-річна Ірина Білик після п’ятого розлучення знову одягнулась в біле

Варто відзначити, що після розлучення співачки з її 5-тим чоловіком Асланом Ахмадовим в Мережі все частіше почали поговорювати, що Білик знову зійшлася з Дмитром Коляденком. Такі чутки почали ширитися через те, що колишні закохані почали скрізь з’являтися разом. Втім сама Білик поки що не коментує своє особисте життя.

Нагадаємо, Дмитро Коляденко – третій чоловік Ірини Білик. Офіційно вони не були одружені, хоча шоумен неодноразово робив співачці пропозицію руки і серця. Коляденко і Білик жили разом з 2003 по 2006 рік, втім Дмитро досі говорить, що кохає співачку і часто в інтерв’ю згадує, як їм було добре разом.

Цікаво, що після Дмитра Коляденка Білик ще двічі виходила заміж, а сам шоумен так і не зміг знайти свою другу половинку.

Схожі статті

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.