Як виглядає мама Ані Лорак і колишня теща Мурата Налчаджиоглу: мініатюрна жінка, не схожа на співачку

Відома українська співачка Ані Лорак рідко показує свою маму Жанну Василівну. Відомо, що у зірки було бідне дитинство і вона жила в інтернаті.

Ані Лорак народилася в місті Кіцмань, це Чернівецька область. Її батьки розлучилися ще до її народження, але мама співачки дала дочці прізвище батька — Куєк. Дитинство майбутньої зірки пройшло в бідності. Вони жили в будинку без газу, води і опалення, мало їли, цукерки бачили тільки на свята, одягалися в старі обноски.

Зручностей ніяких, ні гарячої, ні холодної води, туалет на вулиці. Та нічого у нас не було, одні голі стіни — ні телевізора, ні ліжка. Ми жили не на межі бідності, а за нею

, – розповідала Ані Лорак в інтерв’ю.

Ані Лорак в дитинстві з мамою
Ані Лорак в дитинстві з мамою

Жанна Василівна багато працювала, щоб прокормити чотирьох дітей і була змушена віддати Кароліну в 6 років в школу-інтернат до братів.

Як виглядає мама Ані Лорак і колишня теща Мурата Налчаджиоглу
Як виглядає мама Ані Лорак і колишня теща Мурата Налчаджиоглу

Співачка зізнавалася, що не ображається на батьків за таке дитинство і коли у неї з’явилася можливість, вона забезпечила їм безбідне життя. За її словами, вона зробила ремонт в маминій квартирі та висилає додому гроші, а її особисте життя тепер не має нічого спільного з тим, з чого вона починала.

Як виглядає мама Ані Лорак і колишня теща Мурата Налчаджиоглу
Як виглядає мама Ані Лорак і колишня теща Мурата Налчаджиоглу

Ставши матір’ю, Ані Лорак нічого не жалкує для своєї дочки Софії. Дівчинка народилася в шлюбі артистки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. В 2019 році вони розлучилися після 10 років подружнього життя через те, що чоловік цікавився іншими жінками і це випливло в пресі завдяки папараці.

Після розлучення знаменитість заміж не вийшла, а її колишній обранець заручився з молодою візажисткою Лілією, з якою займається косметичним бізнесом. Пара живе в Україні і часто відпочиває на батьківщині Мурата в Туречичні.

Нагадаємо, від початку війни 24 лютого 2022 року Ані Лорак, яка давно живе і працює в росії, не підтримала Україну і не висловила свою позицію, так само як зробила це після вторгнення в 2014 році.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.