На кого схожі діти Алли Пугачової і Максима Галкіна: ні на тата, ні на маму і до чого тут Кіркоров

Хтось із активних користувачів мережі помітив дивовижну схожість між сином Максима Галкіна з Примадонною і Філіпом Кіркоровим. Тож гумористу довелося докласти чимало зусиль, щоб розвіяти ці сумніви і показати, на кого насправді схожі його діти.

Максим Галкін частенько викладає в своєму Інстаграм-акаунті світлини і відео з дітьми – Гаррі і Лізою. Звісно, підписники відразу ж беруться порівнювати фото дітей і батьків, намагаючись з’ясувати, на кого схожі брат і сестричка – на маму чи на тата.

Скандал: Гаррі Галкін схожий на Філіпа Кіркорова

Діти весь час ростуть і змінюються. Тож у якийсь момент всі вирішили, що Гаррі є копією співака Кіркорова. Галкін на нападки з боку хейтерів відповів у своєму стилі. Мовляв, він якраз і є сином Філіпа, а Гаррі вже рідний онук поп короля. Подібним поясненням чоловік Примадонни неабияк потішив і розвеселив шанувальників.

Гаррі Галкін

Максим Галкін довів, що його син схожий на свого дідуся

Насправді Максим зумів довести, що хлопчик схожий на нього. Чоловік виклав у мережу дві світлини – на одній він був із татом ще в дитинстві. На іншій – уже дорослий Галкін тримав на руках свого сина Гаррі. Стало очевидним, що Гаррі теперішній і Максим тодішній – практично одне обличчя. Виявляється, хлопчик схожий не лише на тата, але ще більше – на свого дідуся.

Ліза Галкіна

До доньки в зірковому сімействі публіка теж уважно придивляється, намагаючись з’ясувати, чи схожа Ліза на свою видатну матусю. Дехто знаходить щось спільне в обличчі дівчинки з Аллою Борисівною. Декому здається, що вона схожа на старшу сестру Христину.

Ліза Галкіна схожа не на Аллу Пугачову, а на свою бабусю

Максим і тут вставив свої п’ять копійок. Виклав на сторінці фото своєї мами, щоб усі переконалися, що його донька є копією своєї бабусі Наталі Григорівни Галкіної. На світлині жінка ще молода, і Ліза дійсно має з нею спільні риси. Підписники, порівнявши фотографії бабусі й онуки, дійшли висновку, що вони дуже схожі.

На жаль, батьки Максима не встигли потримати на руках онуків-близняток, бо діти народилися 2013 року, а вони померли задовго до цього.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.