Горбунов, Нікітін, Скрипка наплювали на стереотипи: дружина вища, два весілля з 1 жінкою, красень і сіра мишка

В народі існують усталені уяви про сім'ю, і якщо хтось порушує канони, це викликає обурення і нерозуміння. Та деякі зіркові чоловіки рвуть всі шаблони, змушуючи обивателів гнівно хитати головами. Хто і що "порушив" із негласних родинних правил?

Двічі в одну річку не ввійдеш – Юрій Нікітін

Вважається, що повертатися до старого кохання не має сенсу, оскільки все одно нічого доброго не вийде. Та продюсер довів, що можна знайти щастя після шлюбу з однією і тією ж жінкою. Спочатку Ольга Горбачова народила Юрію донечку Поліну, а за рік, у 2007-му, вони одружилися. Прожили разом 2 роки і взяли розлучення.

Юрій Нікітін двічі ввійшов в одну й ту ж річку

Оля не змогла вибачити чоловіку інтрижку на стороні. Та згодом охолола і прийняла вибачення невірного чоловіка. У 2011 році пара знову одружилася. А за 3 роки родина поповнилася ще одною донькою Серафимою.

Чоловік має бути вищий за жінку – Юрій Горбунов

Ведучого не зупинило, що його обраниця на цілих 12 см вища за нього, хоча всі вважають, що чоловік має бути вищим за дружину, а не навпаки. На подібні пари, що не відповідають загальним стандартам, усі дивляться з пересторогою.

Юрій Горбунов не комплексує через зріст своєї дружини

Напевно, саме так думала й Катя, оскільки довго не хотіла помічати залицянь колеги по телеканалу. Та Юрій зумів їй довести, що не це головне у стосунках. І тепер Осадча не соромиться взувати підбори, коли разом із чоловіком виходить на сцену.

Красень не повинен бути з сірою мишкою – Олег Скрипка

Зазвичай лідер гурту “ВВ” з’являється на всіх тусівках сам. Тож довгий час ніхто й не здогадувався, що вдома на нього чекає кохана. Наталія Сидь – нікому не відома жіночка, яка народила чотирьох дітей красеню Олегу й поки займається їх вихованням.

Олег Скрипка обрав собі до пари сіру мишку

Можливо б, вона і не стала “сірою мишкою”, якби не закохалася і не взяла на себе роль берегині. Адже Наталія – актриса за освітою і могла б теж стати зіркою, але свідомо відмовилася від кар’єри заради сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.