Вагітна від Потапа: Каменських з округлим животом помітили в Лондоні – вирішила приховувати до останнього

Відому українську артистку Настю Каменських неодноразово підозрювали у вагітності. Втім, на цей раз у прихильників співачки ще більше приводів так вважати.

Настя Каменських вийшла заміж з Олексія Потапенка у 2019 році. З того часу прихильники зіркової сім’ї дуже ретельно спостерігають за подружжям в очікуванні, коли ж вони повідомлять про швидке поповнення. Оскільки Настя Каменських то худне, то знову гладшає, прихильники часто підозрюють її у вагітності, але кожна із цих догадок поки що не виявилась правдивою.

Каменських з округлим животом помітили в Лондоні

Втім, на цей раз все може бути по-іншому. Каменських знову спровокувала чутки про власну вагітність, коли вперше повернулася в Україну після довгого перебування за кордоном через війну. Публіка помітила зміни у зовнішності співачки. По-перше, вона помітно погладшала, а по-друге, Каменських почала носити лише вільний одяг, який повністю приховує її форми. Прихильники впевнені, що за балахонами “ховається” округлий живіт.

Не так давно Каменських знову поїхала з України, на цей раз до Лондону. Там співачка зустрілася зі своєю прихильницею, а відео та фото з зустрічі вона опублікувала в своєму Інстаграм-блозі.

Вагітну Настю Каменських сфотографували в лондонському кафе
Каменських з округлим животом помітили в Лондоні

На зустріч Настя одягла теплу сукню-туніку вільного крою, яка знову ж приховала її форми. Проте деякі користувачі Мережі змогли розгледіти під одягом округлий живіт. В коментарях фолловери знову розігнали суперечку з приводу вагітності дівчині: дехто впевнений, що Настя чекає на дитину, а інші переконані, що вона просто додала у вазі.

Нагадаємо, після офіційного одруження Потап і Настя Каменських неодноразово в інтерв’ю говорили, що мріють про дітей і вже працюють над цим. Втім, йшов час, а зіркова пара так  і не оголошувала про майбутнє поповнення. Зараз Потап і Настя все частіше уникають питань про потомство. Прихильникі підозрюють, що можливо, зіркове подружжя мають проблеми з зачаттям.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.