Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко: справжня красуня

Ні для кого не секрет, що Арсен Мірзоян почав зустрічатися з Тонею Матвієнко, будучи в законному шлюбі з іншою жінкою. Як виглядає і чим живе перша дружина артиста, дивіться далі в матеріалі.

Історія кохання Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко почалася у 2011 році, коли вони обидва приймали участь у вокальному проєкті “Голос країни”. На той момент Арсен був одружений на іншій жінці та виховував двох дітей.

Уже після закінченню проєкту Мірзоян і Матвієнко почали багато гастролювати разом, так вони і зблизилися. Тоня була коханкою Арсена близько двох років, аж поки у 2013 році чоловік не розлучився.

Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян
Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян

Що відомо про першу дружину Арсена Мірзояна

Перша дружина Арсена Мірзояна – зовсім не публічна особистість. Вона не дає інтерв’ю, не ходить на світські заходи і вкрай рідко публікує фото в соціальних мережах.

Жінку звати Анна, вона так і живе в Запоріжжі, де колись жив і сам Арсен Мірзоян. Анна народила Арсену двійко синів: Влада і Артема.

 Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко

Арсен Мірзоян в інтерв’ю неодноразово говорив, що зумів зберегти нормальні стосунки з колишньою дружиною після розлучення. За словами Арсена, Анна пробачила його за зраду, а ось Тоню Матвієнко вона не прийняла і спілкуватись, чи бачитись з нею відмовляється.

Також Арсен в інтерв’ю програмі “ЖВЛ” розповів, що після розлучення все нажите майно він переписав на колишню дружину, а також щомісяця сплачує немаленькі аліменти на дітей.

Мірзоян не приховує, що регулярно їздить в Запоріжжя, щоб провести час з дітьми і заодно часто бачиться з колишньою.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко

Варто додати, що перша дружина Арсена Анна – дуже гарної вроди жінка. Вона має струнку фігуру і виразні риси обличчя. Жінка не поступається вродою своїй суперниці Тоні Матвієнко.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.