Як виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росії: зовсім не схожі на зіркову бабусю

Відома українська акторка Ольга Сумська – бабуся двох онуків. Втім, жінка вже майже рік не бачила своїх онуків, адже вони живуть в країні-терористці росії.

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна вже багато років живе в росії. Туди дівчина переїхала після закінчення університету в Києві. В росії Антоніна Паперна побудувала успішну акторську кар’єру, а також знайшла сімейне щастя.

Останні 7 років Антоніна живе у цивільному шлюбі з російським актором Володимиром Ягличем. Вони мають двох спільних дітей: 5-річну доньку та 2-річного сина.

Дочь Ольги Сумской с мужем молчат о войне в Украине
Старша донька Сумської Антоніна з чоловіком

Антоніна та Володимир не люблять виставляти на показ своє сімейне життя і рідко публікують фото дітей в соціальних мережах.

Подружжя лише один раз показали публіці сина і то лише ззаду, приховавши обличчя хлопчика.

Як виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росії
Як виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росії

А ось фото 5-річної онучки Ольги Сумської Єви є у вільному доступі в Інтернеті.

Паперна та Яглич навіть одного разу прийшли з дівчинкою на світський захід, а також взяли участь в сімейній фотосесії для відомого російського глянцю.

Як виглядає єдина онучка Ольги Сумської
Як виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росії

Цікаво, що 5-річна Єва зовсім не схожа ні на свою маму, ні на зіркову бабусю. Єва – копія свого батька-росіянина.

Як виглядає єдина онучка Ольги Сумської
Як виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росії

Ольга Сумська часто говорить про своїх онуків в інтерв’ю і не приховує, що рідко з ними бачиться. Акторка не бачила своїх онуків вже близко року, з тих пір, як почалася повномасштабна війна в Україні. Все через те, що Антоніна Паперна вирішила залишитись жити у країні-терористці і мовчати про війну.

Звісно, через таке рішення дівчини на її маму Ольгу Сумську вилилось багато засуджень від українців. Сумська запевняє, що її донька розуміє все, що відбувається, але боїться висловити свою позицію, оскільки живе в країні, де немає свободи слова і заклик проти війни суворо карається.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.