Алекс Топольський показав, як виглядає майбутня свекруха переможниці “Холостяка-12”: сувора, але очі добрі

Головний герой нового сезону популярного реаліті-шоу показав, як виглядає його мама. Ця жінка стане свекрухою майбутньої переможниці телепроєкту "Холостяк-12"

Успішний бізнесмен Алекс Топольський не викликає думок про те, що він насправді сімейна людина. Популярний чоловік з красивою зовнішністю та хорошим статком радше нагадує справжнього “альфу”. На подібний екранний образ також впливає той факт, що Алекс Топольський майже ніколи не розповідає про своїх рідних та батьків. Проте, цього разу холостяк вирішив змінити звичний сценарій та поділити найсакральнішим. Головний герой нового сезону “Холостяка-12” розповів детальніше про своїх батьків.

Алекс Топольський про своїх батьків

Головний холостяк країни розповів про ставлення до родини
Головний холостяк країни розповів про ставлення до родини

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, у якому він розповів про своїх батьків, а також наголосив на важливості не забувати про найважливіших людей у житті кожного. Так, Алекс Топольський зізнався, що хотів зробити учасницям реаліті-шоу сюрприз. Холостяк зазначив, що його турбував той факт, що дівчата так надовго розлучились зі своїми родинами, тому він вирішив зробити кожному приємне.

Моєю ідеєю було, щоб рідні записали короткі відеоповідомлення на їх підтримку та просто передали привіт. Адже для мене це досить чутлива тема

– поділився думкою Топольський.

Крім того, холостяк скористався можливістю та розповів про те, чому для нього тема батьків та родини є настільки важливою. Схоже, що чимало шанувальників та учасниць проєкту помилялись, коли вважали, що Топольський є “вітряним” та взагалі не сімейним чоловіком. У новому дописі Алекс поділився думками, які показали його справжнє ставлення до родини. Холостяк також показав сімейне фото.

Так виглядає майбутня свекруха переможниці Холостяка-12
Так виглядає майбутня свекруха переможниці Холостяка-12

Знаменитість зазначив, що після переїзду до Америки він сконцентрувався на кар’єрі, тому поступово став менше спілкуватись з рідними. Після смерті батька у Топольського почались докори совісті стосовно того, що він проводив мало часу з рідними. Незадовго до загибелі Алекс з батьком вирушив у подорож Європою. Холостяк зазначив, що він дуже цінує той час, адже це був момент єднання з рідною людиною незадовго до його загибелі.

З мамою Топольський також у дуже добрих стосунках. З нею він подорожує та називає її найближчою людиною в усьому світі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.