Блондин від природи: півторарічний син Каті Осадчої і Юрія Горбунова росте справжнім красенем

Відома українська телеведуча та багатодітна мама Катя Осадча вперше за довгий час показала свого молодшого сина від Юрія Горбунова. Хлопчик росте справжнім красенем.

39-річна телеведуча Катя Осадча – мама трьох синів. Старшому сину Іллі вже 19 років. Його Осадча народила в першому шлюбі, коли їй не було і 20-ти. Батьком хлопця є політик Олег Поліщук. З ним Катя прожила у шлюбі пару років.

Вдруге телеведуча стала мамою у 2017 році. Тоді Осадча закрутила роман зі своїм колегою Юрієм Горбуновим і, перебуваючи на 9-му місяці вагітності, вийшла за нього заміж. Тоді ж народився її середній син Іван, якому зараз 5 років.

Юрий Горбунов и Екатерина Осадчая воспитывают общего сына
Юрій Горбунов, Катя Осадча та син Іван

Катя Осадча і Юрій Горбунов ніколи не приховували, що мріють стати батьками дівчинки, тож зважились вони на ще одну дитину. Проте і на цей раз у них “вийшов” хлопчик. У серпні 2021 році на світ з’явився маленький Даніїл.

Осадча і Горбунов вкрай рідко показують своїх дітей на публіку. Цікаво, що обличчя їхнього старшого сина вони не показували на камеру, а ж поки хлопчику не виповнилось 3 роки.

Маленький Даніїл теж рідко з’являється в соціальних мережах своїх зіркових батьків, втім не так давно Катя Осадча все ж оприлюднила фото свого меншого сина в Інстаграм-блозі.

 Півторарічний син Каті Осадчої і Юрія Горбунова росте справжнім красенем
Півторарічний син Каті Осадчої і Юрія Горбунова росте справжнім красенем

Півторарічний Даніїл хоч ще і маленький, але вже дуже гарненький хлопчик. У нього світле волосся і гарне личко. Поки що важко зрозуміти, на кого він більше схожий: на маму, чи на тата.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Осадча і Горбунов заговорили про можливе усиновлення дитини, яка втратила батьків через бойові дії. Катерина і Юрій зізнаються, що поки що думають над цим питанням, адже насправді це важко зробити, як з формальної точки зору, так і з людської. Втім, поки війна в Україні триває, усиновлення дитини неможливе, адже всі реєстри не працюють.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.