Ось що значать гени: від 9-річної доньки Алли Пугачової і Галкіна з ангельским личком не відвести погляду

Найвідоміша в російському шоу-бізнесі пара Алла Пугачова і Максим Галкін виховують двох дітей. Їх донечка зачаровує своєю ангельською красою.

Алла Пугачова і Максим Галкін в 2022 році переїхали з росії в Ізраїль через свою антивоєнну позицію та переслідування, пов’язані з цим. Зіркова пара залишила в москві розкішний п’ятиповерховий замок і елітну школу, в якій вчилися їх двійнята Ліза і Гаррі. ЗМІ стверджують, що Алла Борисівна вже отримала ізраїльський паспорт і не збирається вертатися назад. Гуморист в цей час дає сольні концерти в різних країнах світу і частину прибутку від проданих квитків направляє на благодійність.

З собою Примадонна і Галкін звісно що забрали своїх 9-річних дочку і сина Лізу та Гаррі. Двійнята народилися в 2013 році завдяки процедурі сурогатного материнства. В інтерв’ю Алла Пугачова розповідала, що її організм був здатний на той момент виносити і народити дітей, але лікарі її застережили та заборонили це робити. Тоді, вирішивши з коханим стати батьками, вони скористалися її замороженими яйцеклітинами і подружжя фактично є біологічними батьками двійнят.

Лізу і Гаррі Галкіних народила сурогатна матір
9-річна донька Пугачової і Галкіна підросла та вразила незвичайною красою

В Інстаграм-блозі Максима Галкіна і Алли Пугачової іноді з’являються фото спадкоємців, а також у них є популярні фан-сторінки з величезною кількістю підписників.

Нещодавно гуморист похизувався перед прихильниками, які в нього красиві дівчата. Він опублікував знімок дружини з донькою біля басейну. Примадонна постала в молодіжному образі тотал-блек з короткими шортами, відкритим топом і високими чоботами, з розпущеною стрижкою каре з чубчиком і макіяжем, а Ліза позувала в стильному образі школярки з білою блузою, спідницею в клітинку, туфлях і чорних гольфах. Довге біляве волосся зіркова мама заплела дівчинці в зачіску.

Користувачі Мережі написали незліченну кількість компліментів та відмітили, що донька Пугачової і Галкіна виглядає як справжній ангел.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.