Акторка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала, як виглядає поза сценою: спортивний костюм, пуховик і шапка

Відома українська актриса та гумористка продемонструвала, як виглядає сучасна мода. Поза сценою та виступами Вікторія Булітко одягається не у вишукані сукні та підбори

Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” користується широкою популярністю серед української авдиторії, проте чимало телеглядачів вважають, що артистка й у реальному житті дотримується стилю своїх сценічних персонажів. Втім, насправді поза сценою та не під прицілами камер Вікторія Булітко надає перевагу більш зручним і практичним нарядам. Один з таких образів знаменитість показала у своєму блозі.

Віка Булітко у трендовому вбранні

На особистій сторінці відомої української гумористки нещодавно з’явилось відео, в якому вона демонструє нещодавні покупки. Так, знаменитість вирішила оновити свій гардероб, придбавши спортивний костюм симпатичного кольору українського бренду. Знаменитість закликала своїх шанувальників надати перевагу саме українським виробникам.

Українська актриса та гумористка у спортивному вбранні
Українська актриса та гумористка у спортивному вбранні

Продовжую підтримувати українських виробників, бо це зараз дуже важливо для нашої країни. Допомагай виробнику, який так само допомагає своїми відрахуваннями

– закликала знаменитість.

Сьогодні дедалі популярнішим стає спортивний стиль. Це не дивно, адже такий одяг є одночасно зручним і практичним, а також, якщо правильно обрати фасон, підкреслить усі переваги та приховає недоліки. У фігурі Булітко важко знайти недоліки, тому спортивний стиль просто ідеально пасує зірці.

Вікторія Булітко похизувалась трендовим одягом від українського бренду
Вікторія Булітко похизувалась трендовим одягом від українського бренду

Попри те, що спортивний костюм видається дещо мішкуватим, а “оверсайз” куртка приховує витончену фігуру знаменитості, важко заперечувати той факт, що наряд безперечно пасує Вікторії Булітко. Крім естетичного вигляду, артистка почувається комфортно. Найбільше привертає увагу ніжний бузковий колір спортивного вбрання. Такий відтінок, здається, ідеально підкреслює особистість та характер знаменитості – одночасно ніжний та сильний.

У коментарях до нового допису шанувальники української гумористки та актриси “Дизель Шоу” залишили чимало компліментів Булітко, а також висловились про те, чи купують українське.

  • “Ви така класна. Пообіцяйте, що після закінчення війни Ви приїдете до Запоріжжя, так хочеться прийти до Вас на концерт”;
  • “Классс!!! Дуже гарно. Вам дуже личить”;
  • “Я теж підтримую вітчизняного виробника. Наприклад взуття тільки фірми Mida. Воно носке і довговічне”;

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.