Друг Сергія Притули Олександр Педан вперше показав свого єдиного сина: “Маріку 6. Мій дружбан”

Відомий український телеведучий Олександр Педан зворушливо привітав свого єдиного сина з днем народження та показав прихильникам, як виглядає Марік.

Олександр Педан став широко відомий як резидент українського “Comedy Club”. Продюсери Нового каналу зацікавилися ним і Сергієм Притулою та запросили їх спробувати себе в ролі ведучих ранкового шоу “Підйом”, в якому до них приєдналася Ольга Фреймут. Потім Олександр вів такі проекти як “Україна сльозам не вірить”, “Співай, якщо зможеш”, “Зроби мені смішно”, “Я – Герой!”, “Інтуїція”, “Пакуй валізи”, “Педан-Притула шоу”, “Хто зверху?”, “Кабріоліто”, “Серця трьох”, Педан був ведучим Нацвідбору на Євробачення. Також шоумен запустив власний Ютуб-канал і соціальний проект “JuniorZ”, в якому намагається змінити систему викладання фізкультури в українських школах.

Олександр Педан дуже харизматичний, але в жінок немає шансів його зачепити, тому що він давно одружений. Свою кохану дружину Інну телеведучий довгий час приховував. Вона вчителька англійської мови, не любить публічність та не хоче піаритися за рахунок зіркового чоловіка, тому на світських заходах шоумен з’являється без неї.

Олександр та Інна Педан відзначають 19 років разом
Дружина Олександра Педана Інна

У пари двоє дітей. 17-річна донька Валерія вчиться в Українському католицькому університеті у Львові на факультеті “соціології” та любить зніматися в блогах з татом.

Олександр Педан показав молодшого сина і привітав його з днем народження
Олександр Педан показав молодшого сина і привітав його з днем народження

Також Олександр Педан має сина Маріка, якому виповнилося 6 років. В своєму Інстаграм-блозі ведучий показав зворушливі фото з ним та привітав спадкоємця:

Маріку 6. Не можу натішитися, що цей день можу провести разом із сином. Лерчик уже доросла, навчається у Львові. А ось Марік, мій баді, мій дружбан, з яким намагаюся проводити якомога більше часу разом — і на спорті, і в житті. Передаю йому те чоловіче, що, власне, маю сам. Хочу подякувати ЗСУ за те, що таки маю можливість святкувати цей найважливіший день вдома з сином. Марічек, мальок, з днем народження. Люблю

, – написав Олександр під знімками.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.