Як виглядали Євген Кошовий, Степан Казанін, Олена Кравець та інші зірки “Кварталу 95” на початку кар’єри

Студія "Квартал 95" існує вже майже 20 років, а її головний акторський склад весь цей час залишається майже незмінним. Як виглядали головні зірки студії "Квартал 95" на початку кар'єри, дивіться далі в матеріалі.

Студія “Квартал 95” вже 20 років розважає українців своїми жартами, великими комедійними концертами, а також якісними фільмами та серіалами. За головними героями “Кварталу” публіка спостерігає вже багато років і багато вже й забули, якими вони були на початку своєї кар’єри.

Євген Кошовий

Євген Кошовий – один із найхаризматичніших акторів студії “Квартал 95”. Публіка його знає, як “лисого з Кварталу”. Цікаво, що Євген був завжди лисим, навіть на початку своєї кар’єри. Втім, тоді він важив менше кілограмів на 30.

Як виглядав Євген Кошовий на початку кар'єри
Як виглядав Євген Кошовий на початку кар’єри

Олена Кравець

Олена Кравець – єдина жінка в чоловічому колективі “Кварталу”. Як і Кошовий, Олена ніколи кардинально не змінювала свій образ. Акторка завжди була білявкою з недовгим волоссям. Варто відзначити, що за 20 років кравець не сильно змінилася.

Як виглядала Олена Кравець на початку кар'єри
Як виглядала Олена Кравець на початку кар’єри

Олександр Пікалов і Степан Казанін

В Мережі є лише одне фото 20-річної давнини цих хлопців. На знімку вони позують ймовірно у радіостудії у навушниках та біля мікрофонів. Олександр і Степан виглядають ще досить юними. Цікаво, що Казанін майже не змінився, а ось Пікалов піднабрав трішки кілограмів з того часу.

Як виглядали Казанін і Пікалов на початку кар'єри
Як виглядали Казанін і Пікалов на початку кар’єри

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський пішов зі студії “Квартал 95” після того, як став Президентом України. Втім, саме Зеленський додав найбільше зусиль, що “Квартал” процвітав, він являвся співзасновником і художнім керівником проєкту. Багато років Володимир Олександрович був головною зіркою “Кварталу”.

На початку кар’єри Зеленський був харизматичним, активним, струнким юнаком. Майже 20 років образ Володимира Олександровича був незмінним. Змінився Зеленський лише тоді, як прийшов на пост Президента України.

Як виглядав Зеленський на початку кар'єри
Як виглядав Зеленський на початку кар’єри

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.