Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення: обвисла шкіра на животі та впалі щоки

Відома українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її тіло після екстремального схуднення. Прихильники відмітили, що раніше артистка виглядала більш привабливо.

Тіна Кароль – одна з найкрасивіших артисток в українському шоу-бізнесі. Вона тричі отримувала звання “Найкрасивішої жінки України” по версії журналу VIVA. Втім, щоб так виглядати, Тіна докладає дуже багато зусиль. Співачка не приховує, що схильна до повноти, тож змушена дотримуватись суворої дієти і годинами тренуватися у спортивному залі.

Тіну Кароль запідозрили в пластиці
Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення

Варто відзначити, що Кароль ніколи не була худорлявою і завжди мала соковиті, жіночні форми. Втім, за останній рік співачка помітно схудла. Тіна зізнається, що не притримувалась  ніякої спеціальної дієти, а різке схуднення пов’язано зі стресом через війну.

Нещодавно у своєму Телеграм-каналі Тіна Кароль оприлюднила серію домашніх знімків, де вона позує без макіяжу, в спортивних штанах та чорному топі. Тіна оголила свій живіт, показавши, як виглядає її тіло після схуднення.

Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення
Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення

На животі артистки немає зовсім підшкірного жиру і навіть помітний прес. Проте, через швидке схуднення з’явилися і деякі негативні наслідки. Помітно, що шкіра на животі дещо обвисла.

Прихильники Тіни Кароль в коментарях попросили співачку більше не худнути.

Ось, що написали коментатори:

  • “Тіна, досить худнути. Фігура просто ідеальна”;
  • “Просто фантастика! Найгарніша дівчина на білому світі”;
  • “Тіночка, їж будь ласка, тортик теж їж”;
  • “Богиня”;
  • “Така домашня, ніжна і мила”.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль відмовилася співати свої пісні російською мовою. Частину свого репертуару артистка переклала і перезаписала англійською, а нові пісні тепер звучать українською.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.