Всі дівчата Андрія Малахова: котрій з них вдалося окільцювати затятого холостяка – це не Олена Корікова

Затятого холостяка Андрія Малахова знаменитим дівчатам довго не вдавалося прибрати до рук. Та врешті знайшлася та єдина, яка підкорила ловеласа і змусила забути про всіх інших. А список розбитих телеведучим жіночих сердець вражає.

Першим коханням Андрія стала Таня Москаленко. Спочатку вона не зважала на залицяння юнака, та коли він заспівав їй серенаду під вікнами, серце красуні розтануло. Їхній роман тривав, допоки Малахов не поїхав до Мурманська на навчання.

Єлизавета – студентське кохання Малахова

Уже навчаючись на журфаці в Москві, молодик закохався в шведку Єлизавету, яка була старша на 10 років. Вони прожили разом 7 років. Коли Ліза зібралася їхати на батьківщину, Андрій не склав їй компанію, бо будував кар’єру на телебаченні. Жінка, повернувшись до Швеції, наклала на себе руки.

Наступна обраниця була на 15 років старшою за телезірку. З бізневумен Марією Кузьміною вони були разом 2 роки.

Олена Корікова проігнорувала заручини з Малаховим

Після цього Малахов захопився актрисою Оленою Коріковою. За кілька місяців ведучий придбав обручку і хотів освідчитися коханій в прямому ефірі, але вона проігнорувала подібний захід.

В обіймах Маргарити Андрій забув про Корікову

За 2 місяці Малахова стали бачити зі зрілою жінкою Маргаритою. Патякали, що насправді Андрій зустрічається з її 16-річною донькою. Хоч би що там було, невдовзі жінка повернулася до законного чоловіка, а дівчина відбула за кордон.

З Анною Седаковою Андрій заручився

Не обійшлося в біографії любителя “Великого прання” і без “віагрянки”. Він наклав оком на Аню Сєдакову. Весь 2009 рік вони були разом – вели програми, знімалися в кліпах, відзначили заручини. Та весілля шанувальники зірок так і не дочекалися.

Законна дружина Андрія Малахова Наталія

Багато хто вважає, що шлюб Андрія з Наталією Шкурульової в 2011 році є фіктивним. Пара ніколи не з’являється разом на світських тусовках, хоча жінка видає жіночий журнал і мала б прагнути до популярності в певних колах. Хоча попервах Малахов представляв дружину своїм впливовим знайомим, та потім усе звелося нанівець. Родинні світлини щасливого подружжя з сином, який народився у 2017 році, багатьом здаються награними і постановчими.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.